"Moj fant se samozadovoljuje na fotografije prijateljic - je to VARANJE?" (vprašanje bralke)

"Kaj vi mislite, a je to normalno za tipa v resni zvezi? Vaši tipi tudi to počnejo? Ker zame je to že varanje."

"Moj fant se samozadovoljuje na fotografije prijateljic - je to VARANJE?" (vprašanje bralke) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 1. 2022

"Fanta sem najprej dobila, ko je brisal sporočila od ene ženske. Znorela sem, on je rekel, da sta samo frenda, in ker je hotel, da ostaneva skupaj, je bil moj pogoj, da pridobi, kaj sta se pogovarjala.

Od nje je dobil [posnetek zaslona, op. a.] pogovorov in sem videla, da večino klepetov začne on. Enkrat je celo omenil mene, ko sem si nekaj kupila, tako da je vedela, da ima punco. Rekel je, da je bila tudi ona v zvezi.

Tako sem izvedela, da sta bila parkrat na skrivaj na pijači. Rekel je, da je šel tja na pijačo, kjer je ona delala v kafiču, in da je bil včasih zraven tudi njen tip. Da sta bila sama na pijači samo enkrat.

Pošiljala mu je tudi slike na snap (vsa natrenirana iz fitnesa) in on je komentiral z vročimi komplimenti. In on jo je vabil na pijačo.

Klepetal je tudi s kakšnimi drugimi, dokaj običajne pogovore, ki jih je tudi vedno začel on.

Trdi mi, da fizično nista imela nič, da mu je pa ta punca zelo privlačna. Da sta bila samo na kavi in se pogovarjala. Že prej me je motilo, ker ima na družabnih omrežjih veliko žensk, jih lajka in tudi dodaja. To sem mu že večkrat omenila in se je potem umiril. Tole pa je še korak dlje in me je zelo prizadelo. Pravi, da je ni na novo spoznal, da se poznajo že od prej (to vem, da je res).

Zelo ga imam rada in ga kar ne morem pustiti, čeprav mi razum govori, da je šlo čez meje. Sicer je pozoren do mene, skoraj vsak dan se vidiva, tudi seksava vedno takrat.

Samo, da se poljubiva in se ga malo dotaknem, je takoj ves trd in takoj za akcijo, zato sem mislila, da ga pač privlačim. Predigre imava dolge tudi skoraj po uro, ker pravi, da to obožuje, še po seksu se vedno crklja z mano in pravi, da bi to počel z mano vsak dan. Ko sva na sprehodu, me vedno drži za roko, tudi zelo rad se me dotika v javnosti.

Prepričal me je, da ga nisem pustila, ker res nimam dokaza, da bi me fizično prevaral. Ne vem, ali je res vredno, ampak želela sem, da mi zadevo razloži, kaj vse to pomeni, ker pravi, da me ima drugače res rad.

Prisega mi, da se fizično ni nič zgodilo, da ga je pa vzburilo, ko mu je poslala kakšno takšno sliko, in priznal mi je, da si ga je tudi metal na njo.

Rekel je, da to takrat, ko jaz nisem mogla (me ni bilo pri njem ali sem mela menstro). Spraševala sem ga, če je to potem tudi razlog lajkanja in dodajanja drugih žensk na FB. In je rekel, da včasih si ga je tudi vrgel na sliko kakšne druge, včasih tudi na pornič. Da fizično me pa ne bi nikoli prevaral in me tudi ni. Da loči to in si ga raje vrže na roko, kot da me prevara.

Sploh ne vem, ali naj mu verjamem. Mene je že to zelo prizadelo, da si ga meče na slike drugih, ko je z mano v zvezi. Če si ga na pornič, me ne moti toliko, ampak na slike žensk, ki jih pozna, s to je hodil celo na kavo. Mislite, da res nista imela nič fizično?

On mi zatrjuje, da ne seksa z nobeno drugo, razen s tisto, [s katero, op. a.] je v zvezi, da ima najraje seks v postelji in da še ni nikjer drugje. Mogoče je to res, ker recimo v avtu, ko sva se mečkala, že večkrat ni hotel iti do konca, ker pravi, da mu v avtu ni do tega in sva se samo oralno.

Kakor prebiram, je normalno, da si ga tipi mečejo, ampak mene je to zelo prizadelo. Kaj vi mislite, a je to normalno za tipa v resni zvezi? Vaši tipi tudi to počnejo? Ker zame je to že varanje.

Ne vem, če bom to lahko požrla. Ampak me skrbi, da drugi tudi to počnejo in bom morala to sprejeti. Trdi mi, da tega ne bo več počel, in da to res ni bilo prav. Da ve, da me je zelo prizadel, in da mu je zelo žal. Pravi, da nikoli več tega ne bo počel, in da je uredil svojo glavo, in da drugače gleda na stvari in na vezo, da prej to res ni bilo normalno.

Prej je res pogledal vsako žensko, zdaj res vidim, da malo manj opazi, da jih ne bulji več tako. Kot dokaz, da tega ne bo več počel, je zbrisal veliko žensk s FB, dal mi je tudi geslo in lahko vse spremljam. Zbrisal je tudi ostale aplikacije in IG profil.

Pravi, da se je spremenil in da želi samo mene. Skrbi me, ker vem, da je teh aplikacij malo morje in ne morem imeti nadzora [nad vsem, op. a.], če je še kje vpisan.

On mi pravi, da bo čas pokazal, da se je res spremenil in ima čisto vest, da ne klepeta več in ne dela tega več. Da mu lahko prebrskam cel telefon.

Sem blizu 30 in želim si družine. Res ne vem ali zgubljam čas z njim [ali pa, op. a.] se je res spremenil. Želim mu odpustiti, pa kar nekako ne morem preko tega, da si ga je drkal na prijateljice, že to me zelo boli, kaj šele, da bi bila dejansko prevara.

Je bila že katera v podobni situaciji? Kaj vi mislite, ali me je prevaral, bi ve lahko to odpustile? Mislite, da imava lahko lepo prihodnost in družino skupaj, kot on pravi, da si jo želi z mano?"

Kaj bi naši bralki svetovala ti?

Zapis je bil objavljen na našem forumu.

Preberi še: "Odkar sem rodila, ima moj partner pri seksu nenavadno željo" (izpoved Slovenke)

Priporočamo tudi: "Mož me vara, prijatelji pa zdaj obsojajo MENE, ker ..." (klic na pomoč Slovenke)