Samozadovoljevanje na prijateljice - varanje?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Girl25
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 4
Na forumu od: 21. 1. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a Girl25 » 02. Sep. 2021 10:47

Ne vem če je že kje podobna tema, zato odpiram novo.
Fanta sem najprej dobila ko je brisal sporočila od ene zenske. Znorela sem, on je rekel da sta samo frenda in ker je hotel da ostaneva skupaj, je bil moj pogoj, da pridobi kaj sta se pogovarjala. Od nje je dobil prtscr pogovorov in sem videla da večino klepetov začne on. Enkrat je celo omenil mene, ko sem si nekaj kupila, tako da je vedela da ima punco. Rekel je da je bila tudi ona v zvezi. Tako sem zvedela, da sta bila parkrat na skrivaj na pijači. Rekel je, da je šel tja na pijačo kjer je ona delala v kafiču in da je bil včasih zraven tudi njen tip. Da sta bila sama na pijači samo enkrat. Pošiljala mu je tudi slike na snap (vsa natrenirana iz fitnesa) in on je komentiral z vrocimi komplimenti. In on jo je vabil na pijačo. Klepetal je tudi s kaksnimi drugimi, dokaj obicajne pogovore, ki jih je tudi vedno zacel on.

Trdi mi, da fizično nista imela nič, da mu je pa ta punca zelo privlačna. Da sta bila samo na kavi in se pogovarjala. Že prej me je motilo, ker ima na družabnih omrežjih veliko žensk, jih lajka in tudi dodaja. To sem mu že večkrat omenila in se je potem umiril. Tole pa je še korak dlje in me je zelo prizadelo. Pravi da jo ni na novo spoznal, da se poznajo že od prej (to vem da je res).

Zelo ga imam rada in ga kar ne morem pustiti, čeprav mi razum govori da je šlo čez meje. Sicer je pozoren do mene, skoraj vsak dan se vidiva, tudi seksava vedno takrat. Samo da se poljubiva in se ga malo dotaknem je takoj ves trd in takoj za akcijo, zato sem mislila da ga pač privlačim. Predigre imava dolge tudi skoraj po uro, ker pravi da to obožuje, še po seksu se vedno crklja z mano in pravi, da bi to počel z mano vsak dan. Ko sva na sprehodu me vedno drži za roko, tudi zelo rad se me dotika v javnosti.

Prepričal me je, da ga nisem pustila, ker res nimam dokaza da bi me fizicno prevaral. Ne vem ali je res vredno, ampak želela sem da mi zadevo razloži kaj vse to pomeni, ker pravi da me ima drugače res rad. Prisega mi, da se fizicno ni nič zgodilo, da ga je pa vzburilo, ko mu je poslala kakšno takšno sliko in priznal mi je, da si ga je tudi metal nanjo. Rekel je, da to takrat ko jaz nisem mogla (me ni bilo pri njem, ali sem mela menstro). Spraševala sem ga, če je to potem tudi razlog lajkanja in dodajanja drugih žensk na fb. In je rekel da včasih si ga je tudi vrgel na sliko kakšne druge, včasih tudi na pornič. Da fizično me pa ne bi nikoli prevaral in me tudi ni. Da loči to in si ga raje vrže na roko, kot da me prevara.
Sploh ne vem ali naj mu verjamem. Mene je že to zelo prizadelo, da si ga meče na slike drugih, ko je z mano v zvezi. Če si ga na pornič me ne moti toliko, ampak na slike žensk ki jih pozna, s to je hodil celo na kavo. Mislite, da res nista imela nič fizično? On mi zatrjuje, da ne seksa z nobeno drugo razen s tisto ki je v zvezi, da ima najraje seks v postelji in da še ni nikjer drugje. Mogoče je to res, ker recimo v avtu ko sva se mečkala že večkrat ni hotel iti do konca, ker pravi da mu v avtu ni do tega in sva se samo oralno.
Kakor prebiram je normalno da si ga tipi mečjo, ampak mene je to zelo prizadelo. Kaj vi mislite, a je to normalno za tipa v resni zvezi? Vaši tipi tudi to počnejo? Ker zame je to že varanje. Ne vem če bom to lahko požrla. Ampak me skrbi, da drugi tudi to počnejo in bom morala to sprejeti.
Trdi mi, da tega ne bo več počel in da to res ni bilo prav. Da ve da me je zelo prizadel in da mu je zelo žal. Pravi da nikoli več tega ne bo počel in da je uredil svojo glavo in da drugače gleda na stvari in na vezo, da prej to res ni bilo normalno. Prej je res pogledal vsako žensko, zdaj res vidim, da malo manj opazi, da jih ne bulji več tako. Kot dokaz da tega ne bo vec pocel je zbrisal veliko zensk iz fb, dal mi je tudi geslo in lahko vse spremljam. Zbrisal je tudi ostale aplikacije in ig profil. Pravi, da se je spremenil in da želi samo mene. Skrbi me, ker vem da je teh aplikacij malo morje in ne morem imeti vsega nadzora, če je še kje vpisan. On mi pravi, da bo čas pokazal, da se je res spremenil in ima čisto vest, da ne klepeta več in ne dela tega več. Da mu lahko prebrskam cel telefon.

Sem blizu 30 in želim si družine. Res ne vem ali zgubljam čas z njim, a se je res spremenil. Želim mu odpustiti pa kar nekako ne morem preko tega, da si ga je drkal na prijateljice, ze to me zelo boli, kaj šele da bi bila dejansko prevara.
Je bila že katera v podobni situaciji? Kaj vi mislite, ali me je prevaral, bi ve lahko to odpustile? Mislite da imava lahko lepo prihodnost in družino skupaj, kot on pravi da si jo želi z mano?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1668
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 02. Sep. 2021 15:28

.,
Zadnjič spremenil mmm, dne 09. Sep. 2021 15:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7500
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 02. Sep. 2021 17:04

Ajoj, kako je dolgo mmm napisal.

Js nekih takih izkušenj nimam, ponavadi večina tipov s katerimi sem bila, niti na socialnih omrežjih ni bila ali pa zelo neaktivni.
Zdej meni se dodajanje novih žensk, ki jih ne pozna med zvezo zdi malo čudno. Zdej Drkanje - mene načeloma na pornografijo ali neke random slike iz neta ne bi motilo, če imaš drugače občutek da si ti na prvem mestu in potem se dolgo za tabo ni nič, če se gre pa za njegove prijateljice, pa spet mogoče malo čudno. Tudi jaz ločim fantazijo od realnosti, mogoče je ok, če se kaj takšnega zgodi občasno (na kakšno osebo, ki jo pozna, sicer verjetno večina moških sploh nikoli ne bi povedala kaj takšnega) ne pa pogosto, redno.

Odvisno kako se par zmeni, se morata strinjat ali imet podobne poglede na te stvari, sicer je problem. Toliko, da se ženska počuti, da jo ima partner rad, jo spoštuje.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4996
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 02. Sep. 2021 17:35

'Prijateljice' ja... Jaz od svojega partnerja v resni zvezi pričakujem, da mi predstavi svoje prijateljice, ne da se na skrivaj piše z njimi/dobiva z njimi, si pošilja vroče fotografije... Zame to ni nobeno prijateljstvo!

Praviš, da si skoraj 30, tako da sklepam da je on nekaj podobnega ali pa celo starejši? Ker mi deluje totalno neresen!
Girl25
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 4
Na forumu od: 21. 1. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a Girl25 » 02. Sep. 2021 17:46

Ja te prtscr je ubistvu dobil na svojem snapu, na fbju pa jo je prosil če jih ona poslje pa je kao rekla, če sem normalna in jih ni dobil.
Jaz sem tudi toliko časa drezala vanj glede drkanja, da je priznal, čeprav mislim da zelo težko. Kolikokrat si je dejansko res nimam pojma, ker dobila ga nisem nikoli.
Kaj pa pravite na vse to kar zdaj počne in se kao trudi, bi vam to zadostovalo da se pomirite?
Sploh vam ne znam opisat kako grozno se počutim, če bi ga pustila, sploh ne zdržim brez njega. Pri njemu se počutim tako domače, zna biti tako zelo nežen in prijazen z mano, da sploh ne morem verjeti, da se res kaj takega dogaja. Nvm kaj mi je, a je to slepa zaljubljenost, ali je res nekaj med nama. Jaz sem bolj tiha miška in to je moj prvi partner, nimam niti nekaj veliko zanimanja od drugih, zato me zelo skrbi, da bi ostala sama.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1668
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 02. Sep. 2021 18:15

.,
Zadnjič spremenil mmm, dne 09. Sep. 2021 15:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 4996
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 02. Sep. 2021 18:37

^^Haha, pa res! Tisto iz januarja sklepam, da je isti tip kot v tem postu.
Kaj je blo pa tisto julija? :D
žveplenka
Debatorica
Debatorica
Prispevkov: 313
Na forumu od: 7. 5. 2021

Neprebrana objavaNapisal/-a žveplenka » 04. Sep. 2021 15:54

Jaz k sem to brala sem mislila da sta stara 15 :mrgreen: mogoče 18..a pol misliš da boš vedno lahko kontrolirala njegove misli? Na koga si drka pač nimaš vpliva.. ni normalno da si kar piše z nekimi bejbami pa se z njimi dobiva itak ampak mislim da ga po svoje sama siliš v to z vso to kontrolo..pač men bi bilo za mal da mi partner reče tega pa tega ne boš, če ti nekdo dovolj pomeni je to samo po sebi logično, njemu očitno ni tako da logičen zaključek je lahko samo en. Žal..
Mr.Pritt
Sramežljivka
Sramežljivka
Prispevkov: 3
Na forumu od: 13. 1. 2022

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr.Pritt » 13. Jan. 2022 23:13

Girl25 napisal/-a:Sem blizu 30 in želim si družine. Res ne vem ali zgubljam čas z njim, a se je res spremenil. Želim mu odpustiti pa kar nekako ne morem preko tega, da si ga je drkal na prijateljice, ze to me zelo boli, kaj šele da bi bila dejansko prevara.
Je bila že katera v podobni situaciji? Kaj vi mislite, ali me je prevaral, bi ve lahko to odpustile? Mislite da imava lahko lepo prihodnost in družino skupaj, kot on pravi da si jo želi z mano?

Ti je morda ime Metka? Si kot moja bivša, posesivna do amena. Morda izhajaš iz disfunkcionalne družine z odsotnim očetom? Žveplenka je dobro napisala, s takim odnosom ga odrivaš od sebe in na koncu te bo pustil. Nimaš nobene pravice ga omejevati.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]