"Prijel mi je roko, napravil pest in se usedel nanjo!" (Kako v resnici izgleda FISTING)

Naš bralec je brutalno iskreno opisal, kako je izgledal njegov prvi fisting (ki ga nikakor ni pričakoval).

"Prijel mi je roko, napravil pest in se usedel nanjo!" (Kako v resnici izgleda FISTING) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 5. 2023

Ne želiš, in ne smeš zamuditi spodnje izpovedi bralca o njegovi prvi izkušnji s fistingom…

»Z zmenki z Grinderja sem doživel že veliko zanimivih in nepričakovanih stvari, a ta si definitivno zasluži prvo mesto na mojem seznamu seks izkustev. Naj poudarim, da na zadevo niti približno nisem bil pripravljen.

Že nekaj časa sem se na aplikaciji pogovarjal z italijanskim zamejcem, ki je bil zelo prijazen in še toliko bolj seksi. Pravi Italijan. Temni kodrasti lasje, svetle oči, izklesano telo in zagorela polt. Da ne govorim o seksi italijanskem naglasu. Po mesecu pogovarjanja, sva končno sklenila, da se dobiva pri njemu.

Ko sem prispel, je bilo že njegovo stanovanje nekoliko čudno. Rekel mi je, da je ravno prišel iz tujine, ter da so mu zaradi neplačanih položnic izklopili elektriko, zato je bilo stanovanje polno sveč. Bilo je dokaj romantično. Še bolj čudno dejstvo je bilo to, da fant v stanovanju ni imel postelje, zato so naju namesto tega sredi dnevne na tleh čakale odeje in blazine. Kot nekakšen piknik.

Moram priznati, da sem vse opozorilne znake gladko ignoriral, saj sem bil potreben, on pa neverjetno seksi, zato se je predigra hitro prelevila v strasten seks, med katerim sem bil tako vzburjen, da sem ga udaril po zadnjici.

Njega je to očitno presenetilo in vprašal me je, če sem za take stvari. Njegovega vprašanja nisem ravno razumel, a sem mu kar pritrdil. V tistem trenutku pač nisem imel časa preveč razmišljati, raje sem se predal občutkom. No, to je bila napaka, saj je seksi Italijan v tistem trenutku vstal, in za trenutek odšel v drugo sobo, ter prinesel s seboj rokavico in nekakšno kremo.

»Kaj za vraga se dogaja,« sem pomislil sam pri sebi med tem, ko mi je on na roko nataknil rokavico in jo namazal s kremo. Nato je vzel mojo roko, napravil pest, in preden sem se zavedal, kaj se dogaja, se je usedel nanjo!

Sploh ne vem, kako se je vse skupaj odvilo, ampak kar na enkrat je bila moja pest v njemu. V NJEMU. V šoku nisem vedel, kako reagirati, zato sem bil tiho in čakal, da opravi svoje nato pa sem po hitrem postopku odšel iz stanovanja z izgovorom, da se mi mudi v službo.

Ne obsojam fetišev drugih ljudi, ampak to mi je bilo pa zares gnusno. Še zdaj sem travmatiziran zaradi te izkušnje!«

Preberi še: Izpoved bralke: "Moja hči je stara 25 let in prepovedala sem ji spati pri fantu! Sem storila napako?"

Priporočamo tudi: Vroča izpoved: "Še vedno masturbiram na seks posnetek, ki sva ga posnela z bivšim"