Mariborčan obiskal najbolje ocenjen gej bar, in kar se noter dogaja, ga je pustilo brez besed (resnična zgodba)

Tale gej bar je še geja, ki je obiskal že veliko podobnih krajev, pustil popolnoma brez besed. Te zanima, kaj je bilo tako zelo šokantno? Preveri.

Mariborčan obiskal najbolje ocenjen gej bar, in kar se noter dogaja, ga je pustilo brez besed (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
2. 1. 2022

Za tak bar zagotovo še nisi slišala.

»Obožujem potovanja, pa tudi če so ta le v obliki nekaj dnevnega obiska sosednje prestolnice. Nedavno sem s kolegico obiskal Budimpešto, ki mi je v zadnjih letih zares prirasla k srcu. Poleg čudovite arhitekture in dobre hrane mi je tam najbolj všeč nočno dogajanje. Madžari namreč nimajo klasičnih klubov, kot so pri nas, ampak zabave prirejajo kar v starejših stavbah, velikokrat kar na notranjih dvoriščih. Daleč najbolj mi je všeč prizorišče, kjer se v vsakem nadstropju odvija zabava z drugačno glasbo. Zabavo tam tako dobesedno najde vsak, ne glede na glasbeni žanr.

V dnevih, ki sem jih preživel v Budimpešti, sem si seveda ogledal tudi nekatere gej bare. Večina jih je bila zares super; nikjer ni manjkalo dobre glasbe, boljših koktejlov in seveda še lepših fantov. Prav poseben vtis pa je name naredil TA bar. No, ne vem, če je beseda vtis prava izbira.

Nekega večera me je Google namreč pripeljal do bara imenovanega Coxx. Zabavna izpeljanka imena pa je bila še najbolj nedolžna stvar v celotni situaciji. Ker je šlo za striktno moški bar, kolegica namreč ni smela priti z mano, zato sem ostal sam. Na vhodu sem moral plačati vstopnino ter plašč pustiti v zgornjem nadstropju, v posebni omarici.

Ko sem vstopil v temačen bar sem pri pulti videl nekaj moških, ki so se me seboj vneto pogovarjali ter mladega natakarja, ki je vneto gledal v svoj mobilnik. Pot me je nato vodila po temnem hodniku, ki so ga z obeh strani obkrožale sobe, zakrite zgolj z zaveso. Zvoki, ki so prihajali iz njih, so mi dajali občutek, kot da sem ravnokar stopil na snemanje porniča!

Globoko vzdihovanje se je v zraku pomešalo s techno glasbo in zvokom kovinskih verig. Še danes ne vem, ali so bile verige del dejanske akcije v zatemnjenih sobah ali zgolj zvočni efekt s televizij, ki so nad barskim pultom prikazovale vroče fotografije napol golih moških.

Ker me je prijela panika, sem želel bar čim hitreje zapustiti. Med pomikanjem proti izhodu me je nekaj moških prijelo za roke, nekateri so mi v polomljeni angleščini nudili razne spolne usluge, nekateri pijačo. Vsem sem se spretno izmuznil in jo po hitrem postopku popihal iz bara. Že res, da sem izkušen gej, ampak očitno sem za ta bar še vseeno preveč nedolžen!«

Preberi še: »Moja VROČA noč v Ljubljani se je končala s posredovanjem policije!« (nora izpoved Mariborčanke)

Priporočamo tudi: »Medtem ko sem bila varuška, sva s fantom uprizorila vročo akcijo« (seksi izpoved Gorenjke)