»Medtem ko sem bila varuška, sva s fantom uprizorila vročo akcijo« (seksi izpoved Gorenjke)

"Če biti varuška izgleda takole, bom ponudbo vedno sprejela!"

»Medtem ko sem bila varuška, sva s fantom uprizorila vročo akcijo« (seksi izpoved Gorenjke) (foto: Profimedia) Profimedia
28. 11. 2021

Bralka nam je razkrila, kako si je popestrila dan, ki je bil prvotno namenjen čuvanju novorojenčka.

»Pred kratkim je sestra dobila svojega prvega otroka. Fantka Bora. Ker je bil to prvi otrok v družini, so bili vsi še dodatno navdušeni in srečni. Človek bi mislil, da se bodo zato družinski člani borili, kdo ga bo lahko čuval in skrbel zanj, ko je bila sestra na delu, a ni bilo tako, zato je ta čast pripadala meni.

Sama sicer nisem največja ljubiteljica otrok, a sem za sestro stisnila zobe in sprejela nalogo. K sreči je Bor zelo rad spal, zato da moje delo ni bilo zahtevno.

Nekega dne me je sestra prosila, če bi lahko zvečer za nekaj ur poskrbela za njega, medtem ko se je ona z možem odpravila na poslovno večerjo, ki je ni smela zamuditi. Na prošnjo sem privolila in se odločila, da bom k sebi povabila fanta. Ker je bil večer, sem predvidevala, da bo otrok spal, midva pa bi lahko v tem času pogledala kakšen film.

No, zadeva ni šla ravno po načrtu. Ko je fant prispel je takoj postalo precej vroče. Že ko sva se usedla na kavč, se je stisnil k meni in me nežno poljubljal in ne vem, če sva zdržala 15 minut, preden sva gola ležala eden na drugemu. V glavi sem zgolj molila, da se Bor ne prebudi, ali pa še huje, da domov pride sestra.

Moja vloga varuške je tako v trenutku skočila skozi okno, nadomestil pa jo je vroči seks s fantom.

In kljub temu, da kavč ni bil preveč udoben, sva na njem izvedla kar nekaj dobrih poz, adrenalin v moji glavi pa je le pripomogel k večjemu užitku.

Če biti varuška izgleda takole, bom ponudbo vedno sprejela!«

Preberi še: 'Užitki v pozi 'Eifflov stolp' so nepopisni,' pravi Mariborčan (preveri, kako se je lotiš)

Priporočamo tudi: "Punca me je pustila zato, ker sem se cepil! Njena utemeljitev te bo pustila BREZ BESED" (izpoved Velenjčana)