"Mislim, da me žena vara, saj je med spolnim aktom počela TO" (zapis zaskrbljenega moškega)

"Ko sem to povedal svojemu bratrancu, pa mi je rekel, da ..."

"Mislim, da me žena vara, saj je med spolnim aktom počela TO" (zapis zaskrbljenega moškega) (foto: Profimedia) Profimedia
1. 8. 2022

Med včerajšnjim seksom z ženo nisem imel tistega občutka, kot ga imam sicer. In zdaj sem prepričan, da me vara. Star sem 40, ona pa 38. Trenutno se nahajava na Cipru, kjer sva se udeležila ene poroke. Tukaj sva že en teden, skupaj z najinimi otroki.

Že pred temi počitnicami med nama ni bilo vse v redu. Moja žena je zaposlena v mladem podjetju, ki prodaja izdelke, povezane z zdravjem. To od nje včasih zahteva tudi, da dela do poznih ur, in običajno nimam proti temu nič, saj nam njena služba dejansko omogoča, da imamo na mizi vsak dan hrano.

Sam delam od doma, zato sem otrokom zmeraj na voljo. Najino spolno življenje je dobro in moja žena je zmeraj pripravljena na vse. Pa vendar se zadnje čase prepirava.

Ob sobotah zvečer želi hoditi ven brez mene, to pa je običajno bil čas, ki smo ga imeli kot družina zase. Prav tako je nekoliko skrivnostna glede svojega mobitela in si je zdaj omislila celo geslo. Zgodilo se je že, da sem se ponoči zbudil in jo zalotil, da si je pod odejo z nekom, a je zmeraj rekla, da gre za težavo v službi.

Tukaj smo zdaj, ker se je moja teta poročila. Preteklo noč sem se zbudil in ugotovil, da je ni ob meni. Zgrabila me je panika, zato sem jo poklical, ona pa mi je odgovorila, da je spodaj na plaži, saj je potrebovala svež zrak. Ko se je vrnila v sobo, je bila videti vznemirjena. Ponudil sem ji roko, da se mi pridruži v postelji, in jo začel poljubljati. Zdelo se je, da ji ne odgovarja, a naposled se je le vdala, nakar sva seksala.

Pa vendar sem spoznal, da občutek ni bil tako dober kot sicer. Ni me želela gledati v oči in vsekakor ni bila zainteresirana za predigro. Zdelo se je, kot da želi le opraviti z zadevo in priznati moram, da tudi fizično občutek ni bil tako dober kot običajno.

Naslednji dan sem se o tem pogovoril s svojim bratrancem in mu na kar se da delikaten način skušal razložiti, da tudi občutek 'tam spodaj' ni bil enak – zdelo se je, kot da je bolj ohlapna. On je to pripisal temu, da je imela dojenčka, ampak najin najmlajši je zdaj star že skoraj štiri leta. Verjetno bi že prej opazil razliko, kajne? Mi je morda nezvesta?

Vir: thesun.co.uk

ŠOKANTNA izpoved bralke: "Moževa ljubica je poklicala mojo 7-letno hčerko, in ji rekla ..."