ŠOKANTNA izpoved bralke: "Moževa ljubica je poklicala mojo 7-letno hčerko, in ji rekla ..."

Se strinjaš, da kaj tako brezsrčnega pa še ne? 😐

ŠOKANTNA izpoved bralke: "Moževa ljubica je poklicala mojo 7-letno hčerko, in ji rekla ..." (foto: Profimedia) Profimedia
1. 8. 2022

Novica, da te partner vara, ni nikoli prijetna, še posebej hudo pa je, če se v vrtincu čustev svojih staršev in njihovih zakonskih problemov znajde še otrok!

Izpoved, ki jo boš brala v nadaljevanju, je šokantna, žalostna in predvsem srce parajoča. Zaupala nam jo je bralka, ki je o svojem zakonu in koncu le-tega povedala tole 👇:

"Nekega dne sem naenkrat ugotovila, da me je moj mož varal. Po trinajstih letih zakona, ki je vsaj meni deloval srečen, sem izvedela, da je navadni babjek. Kako se je to zgodilo? Na najbolj krut način mogoče.

Nekega dne sem kuhala večerjo, ko je v dnevni sobi zazvonil moj telefon in, ker je videla očetovo številko, se je na klic veselo oglasila moja sedemletna hči.

Ženski glas ji je rekel: "Povej mami, da ima tvoj očka zvezo z mano!" Moja hči je takoj začela močno jokati, ker je mislila, da bom zaradi moževe nezvestobe odšla in me nikoli več ne bom videla.

Verjetno mi ni treba posebej poudarjati, da sem zaprosila za polno skrbništvo nad hčerko in nobena od naju ga ne želi več videti. Še vedno je skupaj s tole psihološko moteno osebo, ki se je moji hčerki želela tudi osebno približati, zato ga ne želim (nje pa še manj) v njenem življenju. Ne razumem, kako se lahko nek človek čez spremeni v popolnoma drugo osebo!"

Uffff, grozaa! In predvsem - kako zelo žalostno!

Fotografije: Profimedia