"Preizkusila sem TOP 5 Cosmo seks nasvetov in priporočila bi jih VSAKOMUR" (zapis novinarke)

"Naj iskreno povem, da so prav te majhne spremembe bile tisto, kar me je vodilo do bolj izpolnjujočega spolnega življenja, tako fizično kot psihično."

"Preizkusila sem TOP 5 Cosmo seks nasvetov in priporočila bi jih VSAKOMUR" (zapis novinarke) (foto: Profimedia) Profimedia
7. 10. 2021

Da nasveti, ki jih cosmo dekleta pišemo v naših člankih, niso kar tako, se je odločila preveriti tudi novinarka spletnega portala Medium in ugotovila, da ... se jih v resnici zares splača preizkusiti! 😉

To 👇 je njena izkušnja.

Cosmo nasvet #1: Oglejta si seksi film, preden skočita med rjuhe (t. i. 'Netflix and chill').

Film ali serija z nepričakovano seks sceno + gledanje televizije z mamo = naravnost neprijetno.

Ampak gledanje seks scene s svojim partnerjem? Nedvomno vroče.

Zaradi vzburjenja ob gledanju le-teh je najin seks definitivno le še bolj strasten. Zatorej ja, se popolnoma strinjam s tem nasvetom. Najdita serijo ali film, ki vama je všeč in vsebuje seks scene ter uživajta ob ogledu, preden se lotita svojih posteljnih igric.

Cosmo nasvet #2: Posveti se temu, da se partner ob tebi počuti dobro.

Zelo mi je všeč, ko se me partner dotika ali me oralno zadovoljuje, a še raje imam, kadar to lahko počnem jaz. Ko poslušam stokanje in opazujem izraz užitka na obrazu ... O, ja! Ob tem se počutim tako prijetno in toplo.

Zapis Cosmo novinarke: TAKO v resnici izgleda SEKS POD TUŠEM (daaaleč od tistega v filmih)

Seks je zmeraj boljši, tako čustveno kot intimno, ko vem, da je partnerju lepo. Zato, četudi rada včasih zaprem oči ali pa preprosto gledam najini telesi med seksom, se skušam vedno pogosteje osredotočiti na obraz. Všeč mi je, ko na obrazu zagledam tisti izraz zadovoljstva med doživljanjem orgazma. To tudi meni vliva samozavest ... in me naredi le še bolj vlažno.

Cosmo nasvet #3: Dotikajta se drug drugega ... tudi na 'ne seksualen' način.

Draženje po notranji strani stegen. Nežno praskanje po hrbtu. Poljubčki na čelo. Drgnjenje teles. (Se le jaz topim ob tem ali še kdo?)

S partnerjem to obožujeva početi tudi sicer, še posebej pa pred seksom. Na tak način uživava v intimnosti in raziskujeva najini telesi brez penetracije ... kar včasih vodi do najdaljših in najmočnejših orgazmov (ja, prav ste prebrali).

Izvoli! Ubijalski erotični triki, ki bodo vajin seks spremenili v orgazmična nebesa

Cosmo nasvet #4: Občasno se osredotočita na zadovoljevanje z rokami, ne le penetracijo.

Zadovoljevanje z rokami in igranje s prsti je primerno za vse, ne glede na spol. In kot oseba, ki to obožuje (tako početi kot prejemati), definitivno priporočam, v kolikor tega še ali pa že dalj časa niste počeli.

Cosmo nasvet #5: Med oralnim seksom uporabljaj usta IN roke.

Pri oralnem seksu v resnici ne gre le za zadovoljevanje z usti, ampak tudi, kaj vse lahko narediš s svojimi rokami in prsti. Medtem ko se osredotočaš na točko spodaj, se lahko igraš z ostalimi deli telesa, zaradi česar bo vajin intimni trenutek le še bolj zabaven in zadovoljujoč.

Potrudi se izvedeti, kaj točno je tvojemu partnerju všeč, in uživaj!

Naj iskreno povem, da so prav te majhne spremembe bile tisto, kar me je vodilo do bolj izpolnjujočega spolnega življenja, tako fizično kot psihično. Si pripravljena poskusiti tudi sama?

Povzeto po medium.com

"Stara sem 33 in še nikoli nisem doživela orgazma - je z mano kaj narobe?" (ODGOVOR strokovnjakinje)