"Poslal mi je fotko svojega penisa, a to sploh ni najhuje, na fotki je bilo tudi TO!" (izpoved bralke)

Ok, resno vprašanje: kaj je s tipi in fotografijami njihovih prijateljčkov? Preberi, kaj ji je poslal, da tale fotka ni bila 'samo-navadna-penis-fotka! 

"Poslal mi je fotko svojega penisa, a to sploh ni najhuje, na fotki je bilo tudi TO!" (izpoved bralke) (foto: Profimedia) Profimedia
5. 3. 2023

Naša bralka je tako kot mnoge pričakovala, da bo s potencialnim fantom normalno klepetala s pomočjo družbenih omrežij. A on je imel druge načrte…

"V današnjih časih le s težavo najdem fanta, s katerim bi bila pripravljena govoriti na družbenih omrežjih. Zdi se mi, da so vsi dobri že zasedeni ali pa da se ne zanimajo zame. Očitno pa se je prejšnji teden zgodil čudež, saj sem naključno spoznala nekoga z velikim potencialom.

Izkazalo se je, da živiva v sosednjih vaseh in da sva oba vabljena na isto zabavo, zato sem se tisti dan še posebej potrudila s svojim videzom. Nadela sem si celo nov par sončnih očal (zabava se je pričela odvijate že čez dan) in se s kolegico odpravila ljubezni naproti.

Priznati moram, da sva preživela lep večer. Seveda sem se družila tudi z ostalimi prijatelji, a na vsake toliko sva se znašla v istem kotu zabave ter si s potencialno simpatijo izmenjala nekaj besed. Bil je zares prijeten.

Naslednje jutro sem se nekoliko slabotna zbudila ob pisku sporočila na telefonu. Bil je on. Vprašal me je, ali sem se imela lepo ter mi ob tem napisal, da sem v hiši prijatelja pozabila svoja nova sončna očala. "Ali so ta tvoja," se je glasilo njegovo sporočilo. Priložil mu je fotografijo.

Ko sem odprla fotografijo, bistva najprej nisem videla. Moje oči so se namreč takoj usmerile v par sončnih očal, ki so ležale na predalniku v hodniku. Šele ko sem pogledala celotno fotografijo, sem z grozo ugotovila, da je ob predalniku v odsevu ogledala v mojo dušo zrl njegov velik penis. In to v pokončni drži.

Ok, resno vprašanje: kaj je s tipi in fotografijami njihovih "prijateljčkov" ? Moja želja na vse zgodaj vsekakor ni bila fotografija njegovega uda.

Prvič, nisva si bila še tako blizu in drugič, fotografije penisov niso tako privlačne, kot moški morda mislijo.

Iz groze sem ga na vseh družbenih omrežjih blokirala. In najhujši del? Še vedno ima moja nova sončna očala!"

Preberi še: "Med jutranjo konico sem mu ga pofafala, nato pa je razveselil še on mene" (par iz MB o seksu v avtu)

Priporočamo tudi: 'Pred korona zmenkom mi je rekla, da bo nosila masko, in jaz sem si mislil WTF' (resnična zgodba Slovenca)