'Pred korona zmenkom mi je rekla, da bo nosila masko, in jaz sem si mislil WTF' (resnična zgodba Slovenca)

OMG, ne boš verjela, kaj se je zgodilo, in kakšen je bil v resnici razlog. 🙊

'Pred korona zmenkom mi je rekla, da bo nosila masko, in jaz sem si mislil WTF' (resnična zgodba Slovenca) (foto: Profimedia) Profimedia
21. 2. 2022

Življenje v epidemiji nam ni prineslo zgolj šolanja na daljavo in odkrivanje skritih kotičkov domače občine, ampak je popolnoma spremenilo tudi naše besedišče. Če smo včasih ob besedi maska najprej pomislili na del potapljaške opreme ali sproščujočo masko za obraz za razvajanje kože, danes takoj pomislimo na zaščitno masko, ki živi v žepih naših bund in predalih naših avtomobilov. V kočljivi situaciji zaradi besede maska se je znašel tudi naš bralec.

»Moram priznati, da situacija s korono zame ni bila v celoti popolnoma grozna. Zaradi dolgčasa in osamljenosti ljudi je moj Tinder profil kmalu pregorel od vseh sporočil.

“Moj fant se je med 'flašo resnice' poljubil z gejem ... Dvignil se mu je” (izpoved Slovenke)

V tem času sem se zato odpravil na kar nekaj zmenkov. Seveda sem pri tem moral uporabiti precej domišljije, saj so bile vse klasične točke za zmenke zaradi ukrepov zaprte ali kako drugače omejene. Glavno rešitev je v tem času predstavljal avto ter kakšna očem skrita ulica.

Nekaj dni sem si dopisoval s skrivnostnim dekletom, ki na profilu ni pokazala svojega obraza, prav tako je skrivala tudi svoje ime. Po več poskusih mi jo je uspelo prepričati, da sva se dobila.

»Ej samo da veš, jaz bom imela masko gor, upam, da te ne moti,« mi je sporočila nekaj minut pred srečanjem.

»Ok, popolnoma razumem,« sem ji odgovoril in si pri sebi mislil: »Vau, njo je pa res strah korone.«

Dogovorila sva se, da se dobiva za njeno hišo, k sreči sva oba prihajala iz iste večje občine. Ko sem tja prišel, sem jo od daleč zagledal. Hitro mi je pomahala in z roko nakazala, naj pridem k njej. Nosila je velika sončna očala, zato nisem dobro videl njenega obraza, ona pa mi je naročila, naj stopim pred njo v spodnje nadstropje hiše. Ko sva prišla noter, je stopila v drugo sobo, si snela očala in nadela masko.

In ne, to ni bila klasična modra zaščitna maska, ki sem jo v zadnjem času videl najbrž večkrat kot karkoli drugega. Nase je nadela črno roparsko masko z dvema luknjicama za oči.

»Fak, sem vedel, da bom en dan umrl zaradi neumnega Tinderja,« sem pomislil sam pri sebi. Ne bom lagal, v tistem trenutku me je bilo strah. Nisem vedel, kaj želi od mene. Denarnico? Bi moral začet bežati?

Očitno sem bil tudi navzven videti precej prestrašen, saj me je ona hitro začela miriti, rekoč, da nosi masko, ker ne želi, da se razve, da uporablja aplikacijo za zmenke.

Kljub prvotnemu dvomu, sem skušal čim bolje odigrati, da jo popolnoma razumem. Če sem popolnoma iskren, me maska (po njeni razlagi, seveda) niti ni preveč motila, prav tako me ni zares zanimalo, kdo je. Iskal sem namreč le neobvezujočo zadevo.

Naš bralec iskreno: 'TOLIKO moški v Sloveniji računajo za SEKS' (fuuul MANJ, kot smo pričakovali)

In brez težave lahko rečem, da sva se kljub maski zabavala kar nekaj časa. Pravzaprav naju maska sploh ni ovirala, temveč dodala pridih skrivnostnosti, in mislim, da sva adrenalin čutila oba. Seks je bil strasten, razburljiv in s srečnim koncem. Za oba.

Se pa od tega dogodka vedno dvakrat prepričam, o kakšni maski govori moj sogovornik. Še posebej ko je ta sogovornik na aplikaciji za zmenke.«

Fotografije: Profimedia