"Poročila sem se s svojim 60-letnim tastom, in TAKŠNO je najino razmerje" (resnična zgodba)

"Poznam ga že od svojega 16. leta in kljub najini 29-letni razliki je najino razmerje popolno."

"Poročila sem se s svojim 60-letnim tastom, in TAKŠNO je najino razmerje" (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
2. 5. 2022

Ko se je ljubezen med Erico in njenim prvim možem Justinom, s katerim imata danes 9-letnega sina, ohladila, ji je njen 60-letni tast Jeff ponudil tolažbo. A 31-letna gospodinja, ki se je poročila že pri rosnih 19-ih, je že kmalu spoznala, da se njena hvaležnost do Justinovega očima Jeffa počasi spreminja v ljubezen.

Ker ni želela nikogar prizadeti, prav tako pa je med njima bilo skoraj 30 let razlike, je skušala svoja čustva zatreti, a vendar ji je leta 2017, ko sta se njuna zakona že končala, priznal, da čuti enako. Njuna ljubezen je tako postala javna.

Erica, ki Jeffa pozna preko Justinove sestre že od svojega 16. leta, je za spletni portal thesun.co.uk povedala:

"Sliši se škandalozno, a vendar ljubezni med nama nisva mogla zanikati. Kljub vsemu je najino razmerje zdaj popolno.

Jeff je mlada duša in jaz sem stara. On se zmeraj smeji, ko to rečem, ampak vse se je izšlo tako, kot je prav – in Justin je bil tukaj najbolj razumevajoča oseba. Imela sva poglobljen pogovor o tem, da ga ne želim prizadeti, a hkrati sem mu povedala tudi, da je ljubezen med mano in Jeffom tako močna, da se preprosto ne moreva odpovedati drug drugemu. Justin mi je resnično bil v oporo in je rekel, da 'če imaš nekoga rad, ga pač imaš rad in ne moreš vplivati na to, v koga se boš zaljubil'," je priznala Erica.

Zdaj si delita skrbništvo nad njunim sinom, kateremu sta čudovita starša, Justin pa se je tudi ponovno poročil, a še zmeraj živi v bližini – kot tudi njegova mama. "Moj sin se ne spomni nič o najinem razhodu, kar je super," je srečna Erica.

Poleti leta 2017, po tem, ko sta bili ločitvi obeh dokončni, sta Erica in Jeff začutila, da je čas, da postaneta par tudi javno.

Že jeseni se je preselila k njemu. "Živeti skupaj je bilo nekaj najboljšega. Vsi se nekaj prepirajo, a najino življenje je bilo tako mirno. Hodila sva na izlete, ves čas sva preživljala skupaj."

Še istega leta sta se odločila preseliti v novo hišo, a se je v začetku 2018 med pripravami na selitev zgodilo nekaj nepričakovanega.

"Doletelo naju je majhno presenečenje," je priznala Erica. "Vedela sva, da se želiva poročiti, a nisva vedela, kdaj. Našla sva hišo svojih sanj, nato pa sem zanosila z Brexlee."

Poleti leta 2018 sta se v svojem novem domu vendarle poročila. "Pravzaprav naju je poročil moj stric," je povedala.

In čeprav sta z Jeffom neizmerno srečna, se zaveda govoric, da naj bi bil on razlog za njeno ločitev od Justina. "Ko sva se odločila za ločitev, najin zakon že dalj časa ni bil dober," je pojasnila. A vendar priznava, da je bila kemija med njo in njenim drugim možem hipna: "Bil je izjemno izobražen in moder. Zmeraj se je kaj novega učil in ko je govoril z mano, sem v trebuhu čutila metuljčke. Tega še nikoli prej nisem začutila. Ko sem ga gledala, kako živi svoje sanje in kako uspešen je pri svojem delu, sem spoznala, da obstaja nekdo, ki v življenju želi več – le, da je to bil nekdo popolnoma nepričakovan."

"Resnično nama je lepo skupaj in bova uživala v času, ki ga še imava. Razlika v letih naju ni nikoli ovirala – preprosto sva se zaljubila takšna, kot sva," je povedal Jeff, ki pravi, da je v Erici našel svojo sorodno dušo.

Tudi Justin je uspešno zaživel naprej, čeprav je bilo na začetku nekoliko težje, pravi. "Z Erico imava otroka, ki nama je na prvem mestu. Oba se trudiva po svojih najboljših močeh, da drug drugega podpirava. Najin odnos je precej dober in že zaradi najinega sina se morava potruditi, da nama uspe – ne glede na vse."

Ljubezen resnično ne pozna meja, kajne? 💞

Pripravila: N. Š.

Preberi še: "Seksa doma skoraj ni, on pa si izmenjuje seksi sporočila z drugimi in trdi, da ..." (klic na pomoč Slovenke)

Priporočamo tudi: "Zadovoljil me je na zadnjih sedežih letala, in to med zasilnim pristankom" (vroča izpoved dekleta)