"Počutim se krivo, ker sem se z možem poročila iz TEGA razloga" (izpoved ženske)

"Iskreno ga ljubim in cenim, pa vendar čutim ogromno krivdo zaradi tega, zakaj sem se prvotno spustila z njim v razmerje. Danes bi zanj naredila vse."

"Počutim se krivo, ker sem se z možem poročila iz TEGA razloga" (izpoved ženske) (foto: Profimedia) Profimedia
12. 8. 2022

"Odraščala sem v gnijoči prikolici. Sem dokaj inteligentna, ampak nisem nič posebnega, celotno šolanje sem se nahajala nekje vmes. Obiskovala sem okej fakulteto, dobila v redu naziv in se zaposlila v povsem dobri službi.

Naredila sem vse, kar bi morala, pa vendar sem se še vedno s težavo prebijala. Komaj sem si lahko privoščila plačati najemnino.

Edina stvar, zaradi katere sem nekoliko izstopala, je bila, da sem bila privlačna. Blond lasje, modre oči, drobna postava. Pogosto so me osvajali. Bila sem v razmerju z nekaj tipi, ampak sem vedno imela občutek, da me hočejo le razkazovati, ne pa me v resnici spoznati.

Zaposlena sem bila v računovodskem podjetju. Ena naših najpomembnejših strank je bila do mene zmeraj zelo prijazna. Vedno je našel izgovor, da bi me ogovoril. Jasno, vedela sem, kaj je počel, zato sem vedela, da ima denar. Zato sem enkrat, ko je omenil, da gre po službi v eno restavracijo na drugi strani mesta na 'vesele urice', izstrelila: "Oh, vedno sem si želela tja!" in nekaj ur kasneje sem že sedela nasproti temu prijetnemu starejšemu moškemu ter jedla najboljši obrok svojega življenja.

Takrat je bil star 45, jaz pa 26. Bil je prikupen, ampak ne moj običajen tip moškega. Zdel se mi je nekoliko dolgočasen.

Pa vendar sem z razmerjem nadaljevala še naprej in leto kasneje se mi je na prstu zasvetil diamantni prstan. Živela sem v čudoviti hiši. Imela sem omaro, polno dragih oblačil. Prvič v življenju sem potovala. Ni mi bilo treba skrbeti vsak dan, da bo moja bančna kartica zavrnjena.

Moj mož je do mene neverjetno dober, ne le finančno, ampak tudi čustveno. Ceni moje mnenje, je pozoren na moja čustva, se opraviči, če naredi kaj narobe, in dejansko v bodoče to stvar popravi. Najin seks je neverjeten. Ja, včasih se na smrt dolgočasim ob njegovem pripovedovanju o borzi, ampak sicer ga iskreno ljubim in cenim takšnega, kot je. Trenutno sem noseča z najinim prvim otrokom in on je ves čas prisoten in tako navdušen.

Pa vendar čutim ogromno krivdo zaradi tega, zakaj sem se prvotno spustila z njim v razmerje. Danes bi zanj naredila vse.

Ampak nekje prvih 6 mesecev najinega razmerja sem se ves čas le trudila, da bi ohranil zanimanje zame, da bi končno našla izhod iz svojega povprečnega življenja. O tem se ne morem z nikomer pogovoriti, zato sem želela to tukaj le povedati 'na glas'. Kar obsojajte me. Pripravljena sem," je na spletnem portalu Reddit zapisala ženska.

A dobila je nepričakovan odziv. Večina uporabnikov je namreč ni obsojala, ampak ji je le zaželela, da uživa življenje s svojim možem in naj nima slabe vesti.

"Konec dobro, vse dobro," ji je napisal en.

"Tebe je privlačil njegov denar. Njega je privlačil tvoj videz. Bum, potem se spoznala in ugotovita, da sta si všeč in se imata rada. Gospodična, kar uživaj s svojim možem," je dodal drugi.

Kaj pa praviš ti?

Mi družinici vsekakor želimo vse dobro, saj se je na koncu izšlo tako, kot je očitno bilo usojeno. 🥰

Preberi še: Resnični moški priznali PRAVI razlog, zakaj še vedno vztrajajo v zvezi, čeprav NE ljubijo

Priporočamo tudi: Znanost razkriva, da po porodu v resnici ženske več NISMO ISTE osebe 😳