'Po TV sem izvedela, da se je moj tip s Tinderja kriminalec, in storila sem TO' (korona izpoved Slovenke)

"Moja simpatija je skupaj s svojimi kolegi državo zapletla v sumljive posle, ki so bili sedaj postavljeni pod drobnogled! In ni jim kazalo dobro," je zapisala naša novinarka. 

'Po TV sem izvedela, da se je moj tip s Tinderja kriminalec, in storila sem TO' (korona izpoved Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
25. 4. 2022

Pridna punca se zaljubi v porednega fanta. Ja, vemo, da je to eden največjih klišejev, ampak nujno moraš prebrati osebno izpoved bralke, ki se je znašla v precej zanimivi situaciji.

»Iskrena bom, nad aplikacijami za zmenke sem že popolnoma obupala in bila sem tik pred tem, da jih izbrišem, ko me je nekega dne na eni izmed njih dodal simpatičen fant, s katerim sem se hitro ujela.

Bil je drugačen, predvsem zato, ker sem se z njim lahko potopila v dolge pogovore, ki so bili dejansko zanimivi. Skupno točko sva našla v ljubezni do marketinga, o katerem sva lahko govorila tudi po več ur skupaj.

Moški po svetu 'namakajo' svoja jajčka v SOJINO OMAKO (ne boš verjela, KAJ je razlog!)

Zaradi korone se kar nekaj časa nisva uspela dobiti na zmenku v živo, sva pa zato toliko več časa skupaj preživela na aplikaciji. Seveda sva se dodala tudi na Instagramu, kjer sem takoj pregledala cel njegov profil, ki je bil videti kot nekakšen katalog turističnih točk, športnih avtomobilov in dragih oblačil. »Simpatičen in uspešen,« sem si rekla. Bingo!

Po mesecu dni pogovorov prek telefona sva se končno dogovorila za zmenek v živo. Priznam, da sem imela kar malo treme, zato sem s pripravami začela že večer prej. Umila sem si lase, obrila noge in populila obrvi. Še masko za obraz sem si naredila!

Ko sem čakala, da maska začne delovati, sem se ulegla na kavč in dokaj nezainteresirano surfala med televizijskimi programi ter pristala na večernih poročilih. Seveda so bila ta polna novic o koroni, ukrepih, kršitvah, bla bla bla…nato pa šok!

V televizijskem novinarskem prispevku, ki je govoril o sumljivih poslih, se je čez TV zaslon na veliko prikazala fotografija moje spletne simpatije! Zaradi šoka sem polovico prispevka popolnoma preslišala in sem si morala zadevo vsaj še dvakrat prevreti nazaj ter hkrati svoji najboljši prijateljici poslati video.

»Ja kje pa ti živiš, a nisi slišala? Že cel teden je to glavna novica na TV,« mi ona v trenutku odgovori in istočasno pošlje najmanj deset člankov, ki so podrobno razkrili vse njegove goljufije in zakone, ki jih je kršil.

Moja simpatija je skupaj s svojimi kolegi državo zapletla v sumljive posle, ki so bili sedaj postavljeni pod drobnogled! In ni jim kazalo dobro…

V paniki sem fantu (in kriminalcu?) hitro poslala sporočilo, da sem žal zbolela in se tako izognila najbrž zelo neprijetnemu zmenku. In čeprav je kršenje pravil lahko zelo seksi, nikakor nisem bila in še vedno nisem pripravljena za fanta imeti kriminalca. To zgodbo raje prepustim kakšnemu akcijskemu filmu.«

Rešen misterij: Je sperma res koristna za tvojo kožo (+ 7 drugih dejstev o njegovem izlivu)

Fotografije: Profimedia