"Po enem letu se mi ne seksa več z njim, in to zato, ker vztraja ..." (klic na pomoč Slovenke)

"Rada bi samo, da bi razumel. Ampak moški ne razumejo, kajne?"

"Po enem letu se mi ne seksa več z njim, in to zato, ker vztraja ..." (klic na pomoč Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
9. 3. 2023

"Po enem letu se mi ne seksa več z njim, še posebej, ker vztraja, da ne bo nič med nama. Rada bi nekoga, s katerim bi lahko počela kaj več kot seks. Ampak trenutno si ne iščem partnerja. Rada bi samo, da bi razumel. Ampak moški ne razumejo, kajne? Pač biti tam neka prijateljica za praznjenje ... ne da se mi več," je na slovenskem forumu zapisala ženska.

Te zanima, kaj so ji na to odgovorili drugi uporabniki?

1.

"Verjamem, da si naveličana čakanja, da bosta v vezi. Si kar dolgo rabila, da si dojela (upam da si!), da veze ne bo. Tip, ki išče le seks, ne bo šel v zvezo z žensko, ki jo je opredelil zgolj za seks. Tako, da upam, da si vsaj uživala v teh seksih, za bodoče pa vedi – če hočeš zvezo, se ne spuščaj v spolnost, dokler ne bosta v vezi oz. človeka skenslaj, ko dojameš, da išče le seks. To se da hitro ugotoviti, ne padati na sladke besedice, 'mogoče enkrat nekoč pa BI vidva le bila par'. Pravljičarji [so, op. a.] tile iz BI sveta!"

2.

"Saj ti že eno leto govori, da več kot seks z njim ne bo nič. On razume, a ti na tvoje želje eno leto trobi, da ga zanima le seks. Ti bi nekoga za več, hkrati pa sploh ne, a seksu se pravzaprav tudi ne bi odrekla oz. te ta 'ne da se mi' drži zgolj trenutno, dokler se ta za seks izza vogla spet ne bo prikazal. Se strinjam. Ne veš pravzaprav, kaj želiš, da bi tisto, česar ne želiš, opustila."

3.

"'Počela bi stvari, ki jih počnejo ljudje v zvezah, ampak ne bi bila v zvezi, hočem pa, da on to razume.' Ne moreš sedeti na dveh stolih hkrati."

"Z možem sva za 7€ seksala online pred neznanci" (resnična zgodba)

Se tudi ti kdaj sprašuješ, kakšne namene ima tip, s katerim si na zmenku?

Strokovnjakinja za zmenke Persia Lawson je razkrila šest rdečih zastavic, na katere moraš biti pozorna, če te skrbi, da si želi le seksati s tabo ...

Pokliče te, (ampak samo takrat, ko je potreben)

Persia pravi: "Začnimo z najbolj očitnim. To sporočilo prejmeš pozno v soboto zvečer z vprašanjem: 'Kaj počneš?' Če ti reče, da pridi zvečer k njemu, ali pa da bo on prišel do tebe, vendar se nikoli ne zanima za zmenek čez dan ... Potem ti je zagotovo pokazal, da si želi samo seksati s tabo. Očitno je, da je to le klic ob koncu noči, ko niso našli nobene druge za zabavo."

Pritiska nate

"Če dobiš občutek, da pritiska nate za seks, je to že rdeča zastava. Začel bo z majhnimi namigi na spolnost in bo že na začetku s tabo zelo fizičen. Lahko se počutiš zelo neprijetno, ker preveč očitno namiguje na seks. Če ti pošilja sporočila, ki očitno namigujejo na seks in ga nenehno omenja, to zagotovo ni dober znak."

Pravi, da "si želi samo malo zabave"

Persia pravi: "Če ti pove, da išče le malo zabave ali pa, da ne išče nič resnega, je zagotovo zelo zaskrbljujoče. Včasih se to zgodi, ko je nekdo pravkar prišel iz resne zveze. Če ti reče kaj v tem smislu, ne izgubljaj časa. Očitno išče samo predrzno noč in ne obveznosti. Veliko ljudi, zlasti žensk, si tega noče priznati, zato ga poskušajo usmeriti po globlji, resnejši poti, vendar to ne deluje. Če pravi, da ne išče ničesar resnega – v resnici pravi: 'Želim samo spati s tabo in iti dalje!"

Ostale znake preveri v članku Strokovnjakinja za seks razkriva 6 znakov, da tvoj zmenek želi le spati s tabo (nikoli ne uganeš, kateri).

"Moj partner ve, da si želim seksa, pa ves čas le masturbira" (izpoved Slovenke)