"Moj partner ve, da si želim seksa, pa ves čas le masturbira" (izpoved Slovenke)

"V preteklosti me je tudi varal, mislim oziroma sem prepričana, da je šel pred kratkim sam na svinganje."

"Moj partner ve, da si želim seksa, pa ves čas le masturbira" (izpoved Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
8. 3. 2022

"Stara sva 35 in skoraj nič ne seksava.

On se samozadovoljuje vsako jutro in včasih tudi zvečer.

Včasih tudi čez dan, če je sam. Zjutraj to počne pred mano. Seveda grem potem ven. Hudo mi je. Minilo je obdobje pol leta, [ko nisva niti enkrat seksala, op. a.]. Zadnji mesec sva spet začela, se zgodi vsaj enkrat na teden, ta teden že dvakrat.

Vendar to ni pravi seks. Nič božanja, nič poljubljanja. Jaz samo stojim in on od zadaj pritiska vame kakšni dve minuti, včasih tudi pet minut.

Meni nikoli ne pride. On gre dokončat v kopalnico, da mu tam pride. Ve, da si zelo želim seks. Večkrat me vpraša, če bi rada seksala, odgovorim, da bi, on pa odgovori, da noče. Včasih reče, 'samo vzburil te bom in pustil'. Samo malo me poboža in pusti.

Tudi na splošno rad naredi ravno obratno [od tega, op. a.], kar bi jaz rada. Zato, da mi pokaže, da je po njegovo, ker je moški. To mi velikokrat pove.

Torej, sedaj je predlagal svinganje. Seveda je to že počel, ker vse ve, kako in kaj. Vendar laže, da bi rad probal nekaj novega. Na splošno mi veliko laže. Preizkuša me, kako bom reagirala.

V preteklosti me je tudi varal, mislim oziroma sem prepričana, da je šel pred kratkim sam na svinganje.

Zdaj pa hoče mene. Pravi mi, da bom uživala, da bova potem tudi midva seksala. Predlagal je šestdesetletni par, da se nama pridruži.

Ja, sprejela bom.
Predvsem bi rada kakšen nasvet svingerjev. Malo me skrbi, kako bom uspela to izvesti, ker bo prvič.

Fant me ima rad, pustil me ne bo, ker sem res dobra do njega, vse naredim za njega. Grozno se boji, da bi zanosila z njim, nimava nobene zaščite.

Prisilil me je, da vzamem tabletko proti zanositvi po spolnem odnosu, ko sva nazadnje dvakrat seksala, potem pa pol leta nisva. Tudi prej, na začetku, sva imela lepo obdobje, ko sva več kot teden dni seksala vsak dan. Potem je pa rekel, da zdaj pa to nikamor ne pelje, da bom zanosila. In takrat potem nisva seksala okoli dva meseca."

Zapis je bil objavljen na med.over.net.

Joj, tole je obupno! 😔 Kaj bi ji pa svetovala ti?

Preberi še: "Nikoli nisem masturbirala ... dokler ni prišla korona in nisem imela druge izbire" (izpoved dekleta)

Priporočamo tudi: "Najboljši orgazem v življenju sem doživela, ko se je mojega ščegetavčka lotil s TEM ..." (vroča izpoved)