"Odkar je moja nova punca izvedela, da sem SLAČIFANT, od mene zahteva ..." (izpoved moškega)

"Občutek imam, kot da sem kos mesa. Naj to preprosto naredim?"

"Odkar je moja nova punca izvedela, da sem SLAČIFANT, od mene zahteva ..." (izpoved moškega) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 9. 2022

Ko sem svoji novi punci povedal, da sem slačifant, je sklenila prirediti zabavo, da bi si me lahko vse njene prijateljice ogledale nagega.

Zdaj si želim, da glede svoje službe ne bi bil tako iskren. Star sem 26 in na svoje telo sem bil zmeraj ponosen. Pridno treniram in sem v dobri formi.

Kot slačifant delam že od študijskih let, tako na velikih dogodkih kot zasebnih zabavah. V tem uživam, hkrati pa mi prinaša dodaten zaslužek.

Moja nova punca je stara 23. Spoznala sva se prek spleta in zdaj se videvava nekje en mesec. Od začetka je vedela, da delam v klicnem centru – to je moja dnevna služba. No, neki večer pa sem ji priznal, da sem tudi slačifant.

Najprej je bila presenečena, nato pa se je zdelo, da ji je ideja postala kar všeč. Ampak zdaj je k sebi povabila vse svoje prijateljice, da bi jim priredil nastop. Občutek imam, kot da sem kos mesa. Naj to preprosto naredim?

Izpoved bivšega escort dekleta: "Spala sem z več kot 16 tisoč ljudmi, in TAKŠNO je moje življenje ..."

Takole mu je svetovala strokovnjakinja:

"Nikoli ne naredi nečesa zgolj zato, da bi nekoga osrečil, kljub temu da se ob tem počutiš osramočeno in neprijetno. Jasno je, da ti ideja ni všeč, in vso pravico imaš, da ji rečeš 'ne'.

Svoji punci daj jasno vedeti, da na tej točki prestopa mejo. Vprašaj jo, kako bi se ona počutila ob tem, da njene prijateljice komentirajo tvoje telo in se ga želijo dotikati.

Namesto tega ji lahko predlagaš zaseben nastop, ki bo namenjen le njej."

"Tašča mi je za zajtrk dala TO, nato pa se mi prav hinavsko opravičila, češ ..." (zapis zgrožene Slovenke)