"Tašča mi je za zajtrk dala TO, nato pa se mi prav hinavsko opravičila, češ ..." (zapis zgrožene Slovenke)

"Zadnjič sem šla k njej na zajtrk!" Kaj praviš, je bilo res iz zlobe? 🤔

"Tašča mi je za zajtrk dala TO, nato pa se mi prav hinavsko opravičila, češ ..." (zapis zgrožene Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
26. 9. 2022

"Bili smo pri tašči, s katero se sicer ne razumem najbolje, na zajtrku. Vsi smo jedli kruh z namazi. Tašča je vsakemu posebej dala dva kosa kruha.

Vsem je dala lepe konce, meni pa dva krajca. Potem se je pa prav hinavsko (z očitnim tonom) opravičila, češ da je zmanjkalo kruha.

Mož mi je sicer nato dal lep kos kruha, ker je tudi dojel, da mi tašča nagaja. Tašča se je ob tem namršila in skremžila. Prav lepo je bilo gledati njen zloben fris. Zadnjič sem šla k njej na zajtrk," je na slovenskem forumu potožila ženska.

"Ko sem se zbudila iz kome, sem izvedela, da se je moj mož poročil z ..." (resnična zgodba)

Medtem ko so nekateri uporabniki v komentarjih zapisali, da je 'krajc' najboljši del kruha, pa so ji drugi odgovorili tako:

1.

"Moraš to z druge plati pogledat. Dala ti je začetek in konec kruha. Torej začetek in konec vsega imaš ti v roki, kar pomeni škarje in platno ter odločanje o usodi. No, si imela, dokler enega nisi dala možu."

2.

"Ne razumem, kaj je narobe s krajci. A to ni kruh? Kaj je manj lepega na njih? Sem že blizu penzije, a nikoli nisem bila pozorna na to, kakšen kruh dobim. Prav lahko, da sem pojedla že veliko krajcev. Ali to pomeni, da me ne marajo ne mož, otrok, snaha, prijatelji …? Verjetno me še starši niso marali in se tudi sama ne, ker jem krajce."

3.

"Ti je pa mož dal in to je pomembno."

4.

"Tukaj je princip, dobiš krajc in prvo rezino. Ne pa, da ti da dve po možnosti zažgani špički kruha. Četudi gledamo sorazmerno, sta nekako 2 krajca enako 1  povprečen kos kruha."

Kaj pa meniš ti, je bilo res iz zlobe?

"Moja najboljša prijateljica in njena punca sta obe noseči - oče sem jaz" (resnična zgodba moškega)