"Od partnerjevega sodelavca sem izvedela, da naokoli razkazuje moje ..." (klic na pomoč Slovenke)

"Večkrat sem mu že povedala, da naj ne počne tega, ker me spravlja v zadrego ... Zdaj pa je sodu izbil dno. Razmišljam, da bi ga zapustila."

"Od partnerjevega sodelavca sem izvedela, da naokoli razkazuje moje ..." (klic na pomoč Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
1. 3. 2023

"Partner me razkazuje kot kos mesa. Za vikend je imelo podjetje, kjer je zaposlen partner, piknik. Res je bilo veselo. Dva njegova sodelavca sta se mi neprestano smeškala, si me ogledovala, se nekaj pomenkovala in spet pogledovala proti meni. Ko je šel partner igrat odbojko, se mi je eden od omenjenih sodelavcev približal. Bil je že kar precej vinjen. Mi je rekel, da je zbiral korajžo, da me ogovori.

Mi je povedal, da odkar jim je v službi moj partner razkazoval moje napol razgaljene, estetsko erotične fotografije, ne more nehati misliti name in da zdaj, ko je nekaj popil, je upal pristopiti. Nisem mogla verjeti, kaj mi tip razlaga.

Vem, da je partner nor name, da sem mu res všeč, da se rad pohvali z mano in mojim atraktivnim videzom (nekaj mi je podarila mati narava, vse drugo je trdo delo leta in leta, dober okus za oblačenje in dohodek, da si to lahko privoščim). Večkrat sem mu že povedala, da naj ne počne tega, ker me spravlja v zadrego, da nisem kos poceni mesa, pa očitno tega ne naredi.

Z razkazovanjem mojih fotografij pa je sodu izbil dno. Razmišljam, da bi ga zapustila," se je po pomoč na slovenski forum obrnila Slovenka.

"Že leta možu za hrbtom seksam z drugimi moškimi" (brutalno iskrena izpoved ženske)

Med komentarji, ki so se zvrstili pod njenim zapisom, je nekaj uporabnikov namignilo na to, da njenega partnerja morda zanima t. i. 'cuckolding' (gledanje partnerke med seksom z drugim).

In kaj o tem pravijo resnični moški?

"Že nekaj časa mi je všeč cuckolding in ga tudi izvajam s svojim dekletom. Najbolj mi je všeč občutek brezpomoči. Mislim, da je to glavni razlog, zakaj me vzburja – gledanje, kako si jo pred mojimi očmi vzame nekdo drug. Ko sva sama, sem sicer zelo dominanten. Z drugimi moški ne komuniciram, bolj gre za gledanje. Odkar to počneva, sva kot par postala bolj strastna, pa čeprav sva si določila pravila.

Vsem, ki si želijo poskusiti, svetujem, da začnejo počasi in premišljeno. Stvari namreč lahko postanejo precej zapletene, v kolikor par ni prepričan, ali mu bo sploh to všeč."

–Simon

"To počneva že deset let in nikoli si nisem mislil, da bo vodilo tako daleč. Tik preden sva se z ženo poročila, sem ji priznal, da sem biseksualec in da se rad oblačim v žensko. Zmeraj sem bil zelo ženstven.

Skupaj sva obiskala knjigarno z literaturo za odrasle, ki je imela v stenah odprtine [t. i. glory holes, ki so namenjene vtikanju penisa, op. a.]. Ves čas mi je govorila, naj pogledam skozi. Kasneje sem jo gledal med seksom s penisom nekega tipa."

–William

"Najbolj me vzburja to, da vem, da moja partnerica v tem uživa. Gledanje tega, kako užitek preplavlja njeno telo in um, ne glede na to, ali seksa z drugim moškim ali pa jo oralno zadovoljuje ženska."

David

"Predvidevam, da se ljudje med seboj precej razlikujemo, ko je govora o tem, kaj nas pri cuckoldingu vzburja. Zame je razlog ta, da se mi zdi zabavno gledati partnerko med preizkušanjem nečesa novega. Nečesa, česar še nikoli prej ni doživela. A na začetku sva se močno borila z ljubosumjem. Zmeraj sem jaz tisti, ki je dominanten, ampak raje jo gledam, kako seksa s tipom osebe, kakršnega ni vajena. Rad sem vključen tako kot sodelujoči kot tudi gledalec.

Prav tako se je že zgodilo, da sem sam bil tisti, ki je imel seksualen odnos z drugim moškim."

–Sam

Slovenci odkrito o najbolj vročem seksu V SAVNI (resnične izpovedi)