"Obiskal sem nočni klub v Novi Gorici in presenečeno ugotovil, da tam pleše ta znana Slovenka"

"Del noči sva se tudi pogovarjala in moram priznati, da me je s svojim odnosom pozitivno presenetila. V medijih si o njej nisem ustvaril takšne slike, prav simpatična punca je."

"Obiskal sem nočni klub v Novi Gorici in presenečeno ugotovil, da tam pleše ta znana Slovenka" (foto: Profimedia) Profimedia
24. 3. 2023

"Hej, sicer ne vem, če vas tale zgodba zanima, a zdelo se mi je prav, da vam pošljem izkušnjo tega vikenda," je svojo zgodbo začel Slovenec, ki nam je sporočilo poslal na Facebook.

"V petek sem se s prijatelji odpravil v enega od nočnih klubov v Novi Gorici in tam presenečeno ugotovil, da v njem dela ena od znanih Slovenk, ki se velikokrat pojavlja v medijih. 

"Ko sem po enem letu končno spet seksala, se mi je zgodilo TO" (izpoved ženske)

Ker se v medijih o njej piše veliko stvari, se mi je zdelo prav, da vam napišem sporočilo, ker se mi je zdela zelo prijetna punca. Del noči sva se tudi pogovarjala in moram priznati, da me je s svojim odnosom pozitivno presenetila. V medijih si o njej nisem ustvaril takšne slike, prav simpatična punca je," nam je napisal in dodal, da je bil nad njeno prisotnostjo tam presenečen, saj je v medijih prebral, da se je v zadnjih letih ukvarjala z drugimi stvarmi. "Mislil sem, da je takšno delo opustila.

In ko smo ga vprašali, kaj dekleta v nočnem klubu v resnici počnejo, nam je odgovoril tole:

"V resnici smo s prijatelji le spili nekaj pijač in se nato odpravili domov. Natakarji te sicer pridno sprašujejo, ali želiš dekletu plačati pijačo, to je pa tudi to. No, vsaj jaz nisem imel drugačne izkušnje," nam je povedal. 

Koliko stane ena pijača?

"Kolikor sem uspel razumeti, je cena pijače za goste drugačna od tiste, ki jo nameniš dekletu. Jaz sem plačal le eno in za tisto odštel 20 evrov."

Kaj ti pijača prinese?

"V resnici nič takšnega. Ne gre za prizore kot jih vidimo v filmih. Skupaj sva spila pijačo, klepetala in to je bilo v resnici to.

Vroč seks v banji? JA, samo to upoštevajta (in izognila se bosta poškodbam)

Fotografije: Profimedia