O, sh**! Naša bralka si je želela VROČO avanturo iz diskoteke, dobila pa TOLE 👇🏼

Preberi, kaj je zabilo žebelj v njuno 'seks krsto'. 😫

O, sh**! Naša bralka si je želela VROČO avanturo iz diskoteke, dobila pa TOLE 👇🏼 (foto: Profimedia) Profimedia
20. 12. 2022

A veš, tista neobvezujoča in vznemirljiva avantura za eno noč, ki jo običajno doživiš s popolnim neznancem? No, naša bralka je z nami delila svojo izkušnjo, ki je bila vsekakor vznemirljiva – a ne ravno v najboljšem smislu.

»Nekega poletnega dne smo se s prijateljicami odločile, da bomo imele ''ženski večer''. Dobile smo se v centru mesta in kot običajno zavile v bar, kjer imajo dobre in cenovno ugodne koktajle. Ker se že dolgo nismo skupaj zabavale, so se runde vrstile ena za drugo.

Po vseh koktajlih smo se odpravile proti diskoteki, ki pa je bila tako nabito polna, da smo komaj plesale. To nas ni pretirano motilo, saj smo res uživale.

Kar naenkrat pa sem začutila, da nekdo stoji za menoj. Obrnila sem se in zagledala lepega svetlolasega fanta. Šlo je za instantno privlačnost, ki je ni bilo mogoče prezreti.

'Prvič sem imela prijatelja za SEKS, a kaj, ko se je izkazalo, da je ...' (resnična zgodba naše bralke)

Skupaj sva plesala in plesala, na trenutke pa sem celo pozabila, kje se nahajajo prijateljice in da naj bi bil to ''ženski večer'', ampak se mu res nisem mogla upreti.

Prijateljice so postajale vedno bolj utrujene in so hotele oditi domov, meni pa je bilo tako prijetno z njim, da sem želela ostati. Prijateljice so odšle, midva pa sva še dolgo plesala in se strastno poljubljala. Po nekaj rundah pijače sem mu v uho zašepetala, če bi odšla kam drugam in takoj je bil za.

K sreči je imel stanovanje le pet minut stran od diskoteke, zato se je najina akcija hitro nadaljevala.

Na začetku nisem niti opazila, da sem glavno pobudo dajala sama, čez čas pa je postalo vedno bolj očitno, da je on to počel prvič. Spraševala sem se, če sploh ve, kaj mora narediti, saj je svoj penis precej nespretno skušal vstaviti na ''pravo'' mesto.

Zadnji žebelj v najino ''seks krsto'' pa je bilo to, da sem zaradi njegove teže na sebi nekoliko težko dihala in sem nekajkrat zajamrala, on pa je mislil, da gre za vzdihe od užitka.

Stvari o seksu, ki bi se jih morale naučiti od moških

Vse skupaj sem želela čim prej dokončati, zato sva zamenjala pozicije in ko mu je prišlo, sem splezala dol in rekla, da se mi mudi. Spraševal me je za telefonsko številko, ampak mu je nisem dala. Tokrat sem si namreč iz srca želela, da ta (zame) ponesrečena noč res ostane ''one-night stand''.«

Fotografije: Profimedia