Študija šokirala: Kar TOLIKO % uporabnikov Tinderja je v resnici ZASEDENIH

Če tudi sama uporabljaš Tinder za iskanje potencialnega partnerja, ti ta podatek nikakor ne bo všeč! 😳

Študija šokirala: Kar TOLIKO % uporabnikov Tinderja je v resnici ZASEDENIH (foto: Profimedia) Profimedia
15. 6. 2022

Videti je, da Tinder ni le omogočil samskim, da hitreje najdejo partnerja – bodisi za eno noč ali resno zvezo – ampak je tudi zasedenim olajšal pot so varanja. Po rezultatih raziskave, ki jo je opravil GlobalWebIndex, je namreč veliki odstotek uporabnikov že v razmerjih.

"Bil sem na zmenku z dekletom, ko je za mizo nepričakovano sedel njen ... MOŽ" (resnična zgodba)

Skupina raziskovalcev iz Nizozemske in ZDA se je leta 2018 lotila zanimivega raziskovanja, ki je vsekakor postreglo s še bolj zanimivimi izsledki.

Tako so odkrili, da je kar 42 % uporabnikov Tinderja že v razmerjih ali so celo poročeni, pri čemer je večina bila moških. A to jim očitno ni preprečevalo, da bi iskali nove potencialne partnerje.

Mnogi sodelujoči v raziskavi so priznali tudi, da so že bili priča varanju preko omenjene aplikacije, pri čemer jih je 64 % izjavilo, da so na Tinderju videli osebo, za katero so vedeli, da je v (resnem) razmerju.

Izjeme niso bili niti sami sodelujoči, ki so v 17 % priznali, da so tudi sami že pošiljali sporočila preko Tinderja, medtem ko so bili v razmerju. 7 % jih je razkrilo, da so z osebo, ki so jo tam spoznali v času svojega razmerja, celo imeli spolni odnos.

Uooou! Je tole šokiralo samo nas ali tudi tebe?

Če oblečeš kopalke s TEM motivom, sporočaš okolici, da si SVINGERKA