"Bil sem na zmenku z dekletom, ko je za mizo nepričakovano sedel njen ... MOŽ" (resnična zgodba)

O-M-G! 😳 Počakaj, da vidiš, kako se je vse skupaj končalo! 😅

"Bil sem na zmenku z dekletom, ko je za mizo nepričakovano sedel njen ... MOŽ" (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 6. 2022

Zgodba uporabnika TikToka z vzdevkom Pattyslap23 je le še ena v vrsti viralnih izpovedi o najslabšem zmenku, ki te bo pustila odprtih ust.

"Pred dvema letoma sem v Bostonu šel na zmenek z dekletom, dobro sva se ujela in se imela res lepo. Pravkar sem plačeval račun za večerjo, ker sva imela potem namen iti v kino. A kar naenkrat se za najino mizo usede nek moški, ona pa postane bleda kot duh.

In pravim: 'Hej, kolega, ti lahko pomagam?' In on reče: 'To je moja žena.' In jaz mu odvrnem: 'Kaj? Ž-žena?' In on pravi: 'Ja.'

Pogledam njo in jo vprašam: 'Je to tvoj mož?' Ona pa začne momljati in skuša najti nekakšen izgovor," v posnetku pove fant.

Po spletu se je razširil nov (nevaren!) seks trend z BANANO - zdravnica opozarja ...

"Najboljše od vsega? V kotičku očesa zagledam, da se pri mizi nekaj plazi. To je njena hčerka! Skoči ji v naročje: 'Mami!' In jaz jo pogledam ter jo vprašam, kako dolgo je poročena. Sedem let! Sedem let! Lagala mi je torej, da ni poročena. Poročena je sedem let! In ima otroka."

Celoten video si lahko ogledaš tukaj:

@pattymac2399 #answer to @spidermark790 Should I do another date video ? #fyp #foryoupage #nashville #boston #onadate #datevideo #mostviews ♬ original sound - Pattyslap23

A to še ni vse!

Čez nekaj fant na TikToku objavi nadaljevanje, v katerem pojasni, da je zatem, ko je ženska odšla, šel v kino z njenim možem in hčerko. Z možem sta ostala tudi v stikih in kasneje, ko se je od omenjene ženske ločil, ga je predstavil eni izmed svojih prijateljic, s katero sta po enem letu še zmeraj skupaj.

40% ljudi pravi, da so osebe s to (skrajno NENAVADNO!) lastnostjo veliko privlačnejše