Ne boš verjela, kaj je moški naredil ženski ENO LETO zatem, ko je zavrnila zmenek z njim

"Potrebovala sem nekaj trenutkov, da sem se spomnila, od kje ga poznam. In ko je prišel do mene, mi je obrnil hrbet ..."

Ne boš verjela, kaj je moški naredil ženski ENO LETO zatem, ko je zavrnila zmenek z njim (foto: Profimedia) Profimedia
8. 6. 2023

"Želim vam povedati resnično zgodbo, ki je tako neverjetna, da boste pomislili, da ni resnična, ampak je," v posnetku na TikToku začne bizaren dogodek opisovati Roxy Striar.

"Pri 22-ih sem šla z enim tipom na dva zmenka. Na prvem zmenku sva šla v muzej, na drugem pa v kino in na takose. Ni mi bil všeč. Zato sem, ko me je povabil na tretji zmenek, odklonila in mu napisala: 'Menim, da si res super fant, ampak mislim, da se med nama ne more nič razviti. Želim ti vse najbolje in bilo bi mi všeč, da ostaneva prijatelja, če bi tudi ti tako želel.'

Nikoli mi ni odpisal, kar je v redu. Nato pa sem nekje leto kasneje bila v baru s skupino prijateljev.

Sedela sem na klopi in se pogovarjala s fantom, ki je bil le moj prijatelj. Tip, s katerim sem šla pred enim letom na dva zmenka, me je zagledal z druge strani bara in se napotil proti meni.

Potrebovala sem nekaj trenutkov, da sem se spomnila, od kje ga poznam. In ko je prišel do mene, mi je obrnil hrbet, dvignil nogo in prdnil. Bilo je tako glasno, da so se ljudje začeli obračati. Nato mi je še rekel: 'Pojej moj drek,' se obrnil in odšel."

Celotni video si lahko ogledaš tukaj:

@roxystriar Like for more insane #dating stories #datingfail #datingnightmares #baddate #datenight @roxystriar ♬ Thrift Shop - Instrumental Hip Hop Beats Crew

Ammmm ... Okej? 😅

Preberi še: Si predstavljaš, da se na Tinderju "ujameš" s svojim šefom? To se je zgodilo enemu moškemu!

Priporočamo tudi: Astro: Osebe, rojene v TEH znamenjih, ne oprostijo zlahka