"Naredila sem si 'fake' profil, da bi izvedela, zakaj me je pustil in ugotovila ..." (resnična zgodba)

"Vedno je bilo hitro in divje ... A po šestih mesecih je najino afero nenadoma končal."

"Naredila sem si 'fake' profil, da bi izvedela, zakaj me je pustil in ugotovila ..." (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
19. 4. 2022

Naredila sem si lažni profil na spletu, da bi raziskala, zakaj me je moj ljubimec zapustil. In to, kar sem spoznala, me je uničilo.

Ne da bi ugotovil, da se pogovarja z mano, je najino razmerje opisal kot dolgočasno, moj pristop kot obupan in moj stil oblačenja pa kot prostitutski.

A najbolj me je zabolelo, ko je rekel, da je z menoj seksal le iz usmiljenja.

Spoznala sva se, ko sem vpisala hčerko v njegov vrtec. Čeprav imam že tri leta fanta, me je v trenutku, ko sem ga zagledala, začel privlačiti. S fantom sva stara 33 let, moj ljubimec pa jih ima 42.

Zmeraj sem hitela, da bi lahko hčerko kar se da zgodaj pobrala, da bi lahko imela še nekaj časa za flirtanje z njim. Že po nekaj tednih sva se spustila v strastno seksualno razmerje.

Stanoval je nad vrtcem in dobivala sva se pri njem doma, kadarkoli sem imela trenutek časa – po tem, ko sem odložila hčerko, včasih tudi prej.

Vedno je bilo hitro in divje. Bilo je tako vznemirljivo, ker sva morala najino afero skrivati pred vsemi njegovimi zaposlenimi.

A po šestih mesecih jo je nenadoma končal. Njegov razlog je bil, da potrebuje nekaj časa zase. Ko sem ga vendarle kontaktirala preko svojega lažnega profila na Facebooku, me je resnično presenetilo, kako hitro se mi je odprl in začel flirtati.

Ko sem ga vprašala po njegovi zgodovini razmerij, mi je rekel: "Pravkar sem končal nekaj občasnega. Bila je preveč 'nalepljena' name, preveč obupana. Z njo sem pravzaprav spal le iz usmiljenja."

Da sem bila uničena, bi bil premil izraz. Bila sem tako šokirana, da sem si na hitro nekaj izmislila in končala pogovor.

Verjetno je ugotovil, s kom se je pogovarjal, saj me je kasneje poklical, se mi opravičeval in me prosil, da bi se srečala.

Ko sva se dobila, sem bila vsa objokana. Rekel mi je, da mu je žal, se mi opravičeval in me objemal.

Nato pa se je zgodilo neizogibno – seksala sva.

In zdaj sva spet na začetku. Seksava, kadar imava priložnost, in se vsak dan pogovarjava, a vendar še zmeraj ne želi z menoj imeti razmerja.

🤔 Kaj meniš, si je zaslužil drugo priložnost ali pa bi avtorici raje zapisa svetovala, naj steče vstran, kolikor hitro gre?

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: 'Star sem 30 in v postelji ne zdržim več kot 1 minuto - na pomoč!'

Priporočamo tudi: "Minilo je leto in TAKO mi je koronavirus spremenil spolno življenje" (iskren zapis moškega)