"Najboljši seks vseh časov sem imela … s pilotom."

Zamuda leta običajno ne predstavlja pobude za spolne avanture, a Hana pravi drugače … Prav zamuda leta je bila pobuda za njeno najrazburljivejšo izkušnjo življenja!

"Najboljši seks vseh časov sem imela … s pilotom." (foto: Profimedia) Profimedia
2. 9. 2016

"To je moj najslabši dan doslej," sem si rekla. A kaj, ko sem kmalu zapazila, da se ta peklenska pot pravzaprav spreobrača v najbolj vročo spolno izkušnjo v mojem življenju.

Bila sem na službeni poti in zaradi slabega vremena so moj let preusmerili v Pariz. Pred mano je na letališču na taksi čakala cela vrsta potnikov. Vsi z enakim ciljem. Želeli smo, da nas zapeljejo v hotel - kakršenkoli že. Pa naj bo še tako slab! Naj bo! Želela sem le svojo posteljo. To je vse. Potem je človek, ki je stal za mano, zavihtel svojo torbo in me zadel naravnost ob bok. Obrnila sem se, da bi mu napovedala, kar mu pač gre, ampak … sem se raje ustavila, ko sem sprevidela, kako dobrega izgleda je ta nekoliko neroden moški. Huh!

Imel je temne lase, temno modre oči in njegova široka ramena so bila ovita v velik tkan plašč. V celoti moj tip moškega! Sprejela sem njegovo opravičilo (kar sem začinila z odvečnim maničnim hihitanjem), nato sva začela klepetati … Čez čas sva se končno prebila naprej (po približno 30 minutah). Mimogrede, tipu je bilo ime Jakob, živel je v Parizu in bil je zares izvrsten poslušalec. Želel je izvedeti vse o mojem življenju, a z menoj niti ni delil veliko podrobnosti o svojem. Ko je predlagal, da spijeva pijačo pri njem doma, sem privolila. Misel na preživljanje noči v postelji (pri njem!) namesto v nekem zanikrnem hotelu, je bila nadvse privlačna.

Sledila je kratka vožnja s taksijem in že sva se znašla v njegovem stanovanju. Ugibala sem, kako izgleda njegovo telo pod plaščem, ki ga nosi, zato sem ga nestrpno opazovala med slačenjem. Tisto, kar se je skrivalo pod njem, me je navdalo z veseljem. Nosil je uniformo pilota! Zagotovo je natanko predvidel, kakšen efekt bo imela le-ta name. Zagotovo! Zgrabil me je, me poljubljal tako, da so se njegove ustnice sprehajale od mojih ust do vratu in nazaj. Popolnoma sva pozabila na pijačo.

Začel me je slačiti. Njegova roka se je znašla med mojimi nogami. Lepo mi je bilo. Zgrmela sva na tla, on je z vnemo odpel svoje hlače in odvezal kravato. Grabila sem gumbe njegove srajce in jih obupano odpirala. Pograbila sem njegova ramena, ko je drzno vstopil vame. Lahko bi rekla, da sva imela lušten, hiter in noro prepoten seks. Ugotavljam, da doslej niti nisem vedela, da premorem tako glasno stokanje ob tovrstnih užitkih. Bil je popoln neznanec. In vsa ta navidezna pravljica je bila pravzaprav lepa resničnost, v kateri sem sami sebi dovolila izgubiti se. Ko je bilo konec, me je peljal do njegove spalnice, kjer sva takoj začela znova. Absolutno je bil ekspert s svojim jezikom in moj užitek je dal na prvo mesto. Še nikoli mi ni tolikokrat prišlo! Postopek sva ponavljala in ponavljala dokler se nisva čisto utrudila.

Naslednji dan sem morala zgodaj vstati, da sem lahko ulovila let za domov. Pustila sem ga spati, le pomahala sem v slovo. Mojega pilota nisem videla nikoli več po tem, a moram priznati, da vedno, kadar potujem z letalom, pokukam v pilotsko kabino, če bi slučajno …

Prevedeno in prirejeno po "My best sex ever was… with a pilot"

Preberite še: Kako preprečiti, da bi moški varal?

Priporočamo tudi članek: Morate videti, kako se je Britney Spears znašla v Carpool karaokah z Jamesom Cordenom

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri