"Najboljši seks v življenju sem doživela z ... bivšim fantom najboljše prijateljice" (vroča izpoved)

"Zaradi Anje sem res imela nekoliko slabo vest, a hkrati me je noro vzburjalo, ker si me je tako želel."

"Najboljši seks v življenju sem doživela z ... bivšim fantom najboljše prijateljice" (vroča izpoved) (foto: Profimedia) Profimedia
1. 10. 2021

Z Markom* sva včasih vsak vikend hodila po klubih. Bil je namreč sostanovalec od moje prijateljice in kmalu je postal tudi del naše družbe. Večini se je zdel čeden in nekaj punc iz družbe je tudi spalo z njim, meni pa se ni zdel pretirano privlačen. Bil je tihi tip človeka, jaz pa sem imela raje glasne in družabne moške.

Dve leti zatem, ko sva se z Markom spoznala, je začel hoditi z mojo prijateljico Anjo*. Veliko smo se družili, a vendar me preprosto ni zanimal. Po osmih mesecih je njuna zveza začela drveti v prepad. Anja mi je zaupala, da je imela afero in da z Markom nista seksala že več mesecev. Naposled sta se tudi razšla.

Nato pa sem nekega večera, nekaj tednov po njunem razhodu, obiskala prijatelja, pri katerem je takrat živel tudi on. Začeli smo piti in Mark se je končno odprl. Vprašal me je, če želim videti zbirko knjig v njegovi sobi.

Bil je tako nedolžen, da se mi še sanjalo ni, da bi se lahko kaj zgodilo.

Povedal mi je za zgodbo, ki jo piše in je natisnjena ležala na njegovi mizi. Skupaj sva pogledala navzdol, nato pa sva se hkrati spogledala. Najine oči so se ujele in začela sva se poljubljati. Bilo je tako dobro in popolnoma nepričakovano. Mark se je za hip ustavil in mi rekel: "Tako dolgo sem si želel to storiti."

Bila sem presenečena, da je imel ta sramežljiv, tih fant takšno strastno plat, in popolnoma šokirana, da je na skrivaj bil zatreskan vame. Zaradi Anje sem res imela nekoliko slabo vest, a hkrati me je noro vzburjalo, ker si me je tako želel. Svoje močne roke je ovil okoli mene in me strastno poljubil. Nato sva se premaknila na posteljo in se začela valjati po njej ter se skoraj boriti, kdo bo zgoraj.

'Zmagal' je on, pograbil kondom in prodrl vame. Napetost je naraščala, dokler nisva oba doživela orgazma. Tisto noč sva seksala sedemkrat.

Vsakič sva vmes zadremala, nato bi se eden izmed naju začel dotikati drugega in poželenje naju bi ponovno preplavilo. V nekem trenutku me je Mark dvignil in me porinil ob steno, jaz pa sem se preprosto predala tej sili, ki je bila očitno močnejša od naju – in najinih poskusov spanja! Seks je bil tako naraven in lahkoten, zdelo se je, kot bi najini telesi bili ustvarjeni eno za drugo.

Ko sva se naslednji popoldan zbudila, sem začela dojemati, kaj sem storila. Bila sem šokirana nad seboj. Čeprav Anja in Mark več nista bila skupaj, sem vedela, da ona še zmeraj čuti nekaj do njega in občutek sem imela, da sem jo izdala.

Imela sem tako slabo vest, da sem ji naslednji dan povedala, kaj se je zgodilo. Bila je vznemirjena, a vendar sva ostali prijateljici, z Markom pa več nikoli nisva spala skupaj.

No, česar pa ji nisem povedala, je bilo, da tega, kar sem storila, nisem niti malo obžalovala. To je bil namreč najboljši seks v mojem življenju in sramežljivih, tihih moških od takrat naprej več ne gledam z enakimi očmi.

Vir: Cosmopolitan UK

*Imena so spremenjena.

Preberi še: "Ljubim svoje dekle, ampak ti seksaš toliko bolje" (Koprčanka o SEKSU z zasedenim moškim)

Priporočamo tudi: Izpoved bivšega escort dekleta: "Spala sem z več kot 16 tisoč ljudmi, in TAKŠNO je moje življenje ..."