"Ljubim svoje dekle, ampak ti seksaš toliko bolje" (Koprčanka o SEKSU z zasedenim moškim)

Uf. Si misliš, da bi tole 👇🏼 naredil tvoj fant? In ne, ne tebi! 🤯

"Ljubim svoje dekle, ampak ti seksaš toliko bolje" (Koprčanka o SEKSU z zasedenim moškim) (foto: Profimedia) Profimedia
1. 10. 2021

Bralka nam je razkrila, kakšne izgovore je imel njen zaseden prijatelj za seks + zakaj je privolila v seks z oddanim moškim.

»Tako kot večino svojih partnerjev oziroma prijateljev, sem tudi tega spoznala na Tinderju. Že na prvem zmenku mi je povedal, da ima punco, a da imata težave, in se bosta v kratkem razšla. Seveda mu nisem verjela, zato sem se do njega obnašala hladno in si sama pri sebi obljubila, da je bil to prvi in zadnji zmenek z njim.

No, obljube se nisem držala. Po nekaj dneh mi je namreč zopet pisal, žalosten, ker se je s punco ponovno skregal. Privolila sem v srečanje, ki se je zavleklo pozno v noč, on pa je ob tem svojo žalost utapljal v pijači. Ker je bil močno vinjen, sem mu dovolila, da je prespal na mojem kavču. Naslednje jutro mi je obljubil, da me pokliče, ko se razide s punco. Seveda tega ni naredil in minili so tedni, preden sva se naključno srečala v nekem baru na zabavi.

Beseda in pijača sta stekli in znašla sva se v skritem kotu bara, kjer sva se prvič poljubila. Kljub temu, da sem vedela, da ima še vedno punco, sem se v trenutku strasti odločila to dejstvo ignorirati. In to je bila moja napaka. Dnevi so minevali, midva sva se vedno bolj družila, ob tem noro vroče seksala ter skupaj hodila celo na izlete. Vse to med tem, ko je bil on še vedno v zvezi.

Nekega večera sva ležala v postelji, ko je iz mene izbruhnilo:

»Zakaj delaš to svoji punci,« sem ga resno vprašala. »A ne bi bilo lažje, da jo pustiš in mirno seksaš s komerkoli pač želiš?«

»Ampak ljubim jo,« je resno odgovoril on.

»Ljubiš? In hkrati varaš? Ti pa res ne veš, kaj pomeni ljubiti nekoga.«

»Res jo ljubim, ampak ti seksaš veliko bolje kot ona,« je svoje početje skušal utemeljiti on.

»In če tudi ona vara tebe? Bi ti bilo kul?« sem ga radovedno bodla z vprašanji.

»Ne vem, ne znam ti povedat. Najbrž bi me motilo, ampak sem prepričan, da tega ne počne. Ona je zares zaljubljena,« je odgovoril on. V tistem trenutku bi ga najraje udarila. Pa sebe tudi, ker sem sodelovala pri varanju.

Čeprav, ali sem jaz kriva, da moj prijatelj za seks vara svojo punco. Ali to pomeni, da varam tudi jaz, čeprav sem samska?

Sama pri sebi sem se odločila, da za nastalo situacijo nisem kriva. Z njim sem imela odkrit pogovor, on je svoje povedal in to je to. Sploh pa, prepričana sem, da nisem edina, s katero vara svojo punco.«

Preberi še: Preveri, kako je Primorcu uspelo seksati na letališču (in skoraj zamuditi let!)

Priporočamo tudi: Zamejskemu Slovencu je Ljubljančanka napisala, da je potrebna, on pa je ...