"Najboljši seks v življenju sem doživela, ko sva s prijateljem počela TO" (vroča izpoved bralke)

"To srečanje je bilo eno mojih najbolj erotičnih doslej."

"Najboljši seks v življenju sem doživela, ko sva s prijateljem počela TO" (vroča izpoved bralke) (foto: Profimedia) Profimedia
16. 7. 2021

Z Andrejem* sva se poznala že zelo dolgo; spoznala sva se preko prijateljev in se večino časa družila znotraj skupine, a vendar sva zadnje leto začela skupaj preživljati vedno več časa. Flirtala sva in drug drugega dražila, da sva več kot le prijatelja, a ker sva bila oba v razmerju, sva vedela, da je to prepovedano. Kljub temu sva se še naprej videvala in seksualna napetost med nama je vedno bolj naraščala.

Ko sta se obe najini razmerji končali, sem mu poslala sporočilo in ga povabila na sprehod. To je bilo prvič, da sva lahko bila popolnoma sama, odkar sva bila samska.

Ves ta čas sem se s težavo zadrževala in zdaj sva se lahko končno svobodno povezala. Med hojo po bližnjem gozdu so naju grmički potiskali vedno bližje skupaj. Občasno sem se spotaknila, on pa me je ujel. V teh bežnih trenutkih sva se pravzaprav prvič fizično dotaknila drug drugega in nisem si več mogla zanikati, kako močno me privlači.

Usedla sva se na odmaknjen hlod in z glavo sem se naslonila na njegovo rame. Po vratu navzdol, vse do prsi, sem čutila njegov dah, zaradi katerega so mi otrdele bradavičke. Nisem točno vedela, na kateri točki sva – ta bližina je bila za naju nova.

Premaknila sem se bližje proti njegovemu telesu, se mu s hrbtom naslonila na prsi in skozi njegove hlače začutila erekcijo. Zatem sem svoje noge dvignila na hlod, jih dala narazen in pomaknila krilce na stran.

S prsti sem začela drseti navzgor po notranji strani stegen, odmaknila spodnjice in si začela nežno drgniti ščegetavček. Zdelo se je popolnoma naravno – ni nama bilo treba spregovoriti niti besedice. On si je odpel hlače in se mi pridružil.

Strah, da bi naju kdo zalotil, me je še bolj vzburil. Postajala sem vedno bolj mokra, moji gibi pa vedno hitrejši. Glavo sem naslonila v njegovo naročje in spremljala Andreja, kako je vedno glasneje vzdihoval. Nato sem z drugo roko prijela njegov penis, njegova roka pa je spolzela pod moje spodnjice. Del mene si je želel, da bi šla dlje od masturbacije, ampak nisva. Še močneje sem prijela njegovega korenjaka in svoj ščegetavček pritisnila ob njegove prste. Nekaj minut kasneje mi je prišlo. Ugriznila sem se za ustnice, da sem utišala svoje stokanje.

Kmalu sva spoznala, da nisva sama, saj se je v bližini pojavil vlak. Vstala sva, Andrej pa si je hitro zapel hlače. V meni je vrelo od orgazma in adrenalina, ker bi naju skoraj nekdo zalotil. Med potjo domov sem še zmeraj čutila ščemenje, a vedela sem, da njemu ni prišlo.

Ko sva prišla do mojega stanovanja, sem mu zašepetala: "Prideš noter?" Odgovoril mi je: "Kako vesel sem, da si končno vprašala."

Z Andrejem sva se dobila še nekajkrat in vsako najino srečanje je bilo enako zadovoljujoče kot prvo. Pozabila sem že, da lahko skupna masturbacija vodi do tako intenzivne izkušnje. To srečanje je bilo eno mojih najbolj erotičnih doslej.

*Ime je spremenjeno

Vir: Cosmopolitan UK

Preberi še: "Možu občasno dovolim, da se 'poigra' z mojo mamo" (priznanje dekleta)

Priporočamo tudi: 'Ne spomnim se, kdaj sem nazadnje seksala - bom še znala?' (Nasveti seks strokovnjakinje)