"Na Tinderju sem spoznal popolno punco, nato pa sem izvedel, da je v resnici ..." (resnična zgodba)

"Bil sem šokiran. Zakaj bi se sploh prijavila v spletno aplikacijo, kot je Tinder?"

"Na Tinderju sem spoznal popolno punco, nato pa sem izvedel, da je v resnici ..." (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
11. 5. 2022

Ženska, s katero se videvam, bi lahko bila "tista prava", pa vendar imam občutek, da se želi poročiti, preden bi lahko seksala.

Sem 31-letni vročekrvni moški in imam že ogromno seksualnih izkušenj. Ta ženska je stara 27 in spoznala sva se preko Tinderja. Je čudovita. Bila sva na nekaj zmenkih, pri čemer sva že drugič odšla k njej domov, kjer sva se poljubljala in crkljala. A to je bilo tudi vse.

Pogovarjala sva se o najinih prihodnostih – poroki, ustalitvi, vsem. Omenila je, da ne želi imeti otrok pred poroko, jaz pa sem ji odgovoril, da tudi jaz ne.

No, preden sem odšel domov, pa mi je rekla: "Poglej, še vedno sem devica. Morda bi moral spoznati nekoga, ki več ni in bo zate bolj primerna."

Bil sem šokiran. Pa saj je stara 27, za božjo voljo. Zakaj bi se sploh prijavila v spletno aplikacijo, kot je Tinder, če ne želi seksa?

Od takrat sva se videvala še naprej in hočem, da tako tudi ostane. Pa vendar, kako dolgo me bo pustila čakati?

"Zaljubljena v prijatelja, a svojega fanta ne morem zapustiti, saj ..." (izpoved Slovenke)

Odgovor strokovnjakinje:

Želi si imeti razmerje in se ustaliti, tako kot ti. Zakaj ne bi uporabljala te aplikacije za zmenke? Vsem se ne gre le za seks.

Všeč ti je in če tudi ona čuti enako ter s teboj misli resno, se lahko ob dejstvu, da je izbrala prav tebe za osebo, s katero bi bila do konca svojega življenja, počutiš precej počaščenega, kajne?

Pojdi z njo še enkrat na zmenek in se odkrito pogovorita o vsem. Nato pa se odloči, ali si pripravljen čakati na seks tako dolgo, kot bo čakala ona.

Moški šokiral: zaradi punce odstranil ključavnico na vratih kopalnice (ne boš verjela, zakaj!)