Moški šokiral: zaradi punce odstranil ključavnico na vratih kopalnice (ne boš verjela, zakaj!)

Uf! 😬 Se ti zdi, da je pravilno ravnal ali pa je pretiraval?

Moški šokiral: zaradi punce odstranil ključavnico na vratih kopalnice (ne boš verjela, zakaj!) (foto: Profimedia) Profimedia
10. 5. 2022

S punco sva v zvezi 8 mesecev. Šlo nama je super, zato se je, ko je začela s projektom v mojem delu mesta, začasno preselila k meni, da se ji ne bi bilo treba vsak dan voziti.

Opazil sem, da ko se prha, ima vodo nastavljeno na tako vročo, da iz kopalnice butne sopara, ko odpre vrata. V kopalnici ostane vse vlažno.

Ves čas ji pravim, naj tam med prhanjem uporablja razvlaževalec, ona pa mi je odgovorila, da se prha pri odprtem oknu ter razvlaževalec prižge zatem, saj je sicer zrak preveč vlažen. Jasno sem ji povedal, da nima izbire, nakar je s paro uničila razvlaževalec.

Rekel sem ji, da kar je preveč, je preveč, in da se bo morala prhati pri normalni temperaturi, kot to počnemo vsi drugi. Ko pride iz kopalnice, je njena koža vsa rdeča. No, zdaj se je začela zaklepati v kopalnico, dokler para ne izgine, da je ne bi zalotil, kako mojo kopalnico spreminja v je*eno savno.

A pretekli teden sem imel dovolj. Z vrat kopalnice sem odstranil ključavnico.

(Stranišče je v ločenem prostoru, zato imava pri njegovi uporabi še zmeraj popolno zasebnost, mimogrede.) Zdaj več ne more tega početi, ne da bi vedel. Preden vstopim, potrkam, nato pa poskrbim, da v kopalnici ni preveč pare in da je temperatura vode normalna.

Zaenkrat še ni rekla ničesar, ampak odkar sem to storil, je ves čas slabe volje. Vikende je začela preživljati pri sebi doma in počasi odnaša s seboj svoje stvari. Povedal sem ji, da tega nisem storil iz zlobe, ampak da vroče prhe uničujejo mojo kopalnico, prav tako pa verjetno tudi njeno zdravje. Ves čas mi odgovarja le z "ok" in "v redu je".

Kaj praviš, se strinjaš z njegovo odločitvijo?

Vir: Reddit.com

Preberi še: Slovenka sprašuje: "Kako nastanejo vse te grozne tašče?"

Priporočamo tudi: "Žena mi je šele na najino poročno noč priznala, da ima ..." (zapis šokiranega moža)