"Zaljubljena v prijatelja, a svojega fanta ne morem zapustiti, saj ..." (izpoved Slovenke)

"Mene pa razganja, vsakič, ko ga vidim, ga objamem za veliko dalj, kot bi bilo normalno za kolege ..."

"Zaljubljena v prijatelja, a svojega fanta ne morem zapustiti, saj ..." (izpoved Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
10. 5. 2022

"V zvezi sem že 10 let, s fantom živiva skupaj šest let, malo več. Stara sva 29 in 35 (on).

Od srednje šole imam prijatelja, s katerim sva se takrat malo poljubljala, kaj več od tega pa ne, družila sva se ogromno in nek čas sem bila celo zaljubljena vanj, on vame ne, ampak sva šla čez to in sva ostala best frenda. Potem sem pa itak spoznala zdajšnjega fanta, ampak vseeno ohranjala stik in druženje z njim.
Pozna ga tudi moj fant.

Med epidemijo je prijatelj izgubil službo in sva se zbližala, se pogovarjala, ker je nekoga rabil, in stara čustva do njega so se vrnila.

On tudi pravi, da me ima rad, ampak ker sem jaz v zvezi, noče imeti z mano nič več, kot samo prijateljstvo.

Mene pa razganja, vsakič, ko ga vidim, ga objamem za veliko dalj, kot bi bilo normalno za kolege, želim si ga poljubit in zadnjič mi je že skoraj uspelo, ampak ni prišlo do francoskega poljuba, samo daljši poljub na ustnice.

Povem mu, da sem se zaljubila vanj, on mi nazaj reče, da me ima rad in da če bi bile stvari drugačne, bi lahko kaj bilo med nama.

On je samski, če nisem še napisala tega.

Ne morem pustit fanta kar tako, star je 35 in skupaj plačujeva najemnino, imava že prevec skupnih kolegov in vsega, za vse bi bil šok, če greva narazen, pa seveda ga imam rada, ampak želim si pa prijatelja, v katerega sem zaljubljena.

Kaj bi vi naredili na mojem mestu?" se je po pomoč na slovenski forum obrnila uporabnica.

'Mož se dobiva s PROSTITUTKO, z mano pa seksa vsaj 2x tedensko' (resnična zgodba Slovenke)

Med vsemi komentarji na objavo je dobila tudi ta neposreden odgovor:

"Zelo na kratko:
tvoj prijatelj ne bo nikoli tvoj fant, ker je dovolj zrel, da ve, da če si pripravljena prevarat zdejšnjega fanta (s katerim nimata nobenih težav), boš enkrat tudi njega
prijatelj te ne ljubi – kot ti je rekel – ima te rad, kar pa ni dovolj za zvezo. Ne želi te prizadeti, zato ti tudi pove na ta način
– izsilila si poljub????

Nasvet: izogibaj se prijatelja, ker si ga pričela obremenjevati, in pusti fanta, ker ga ne ljubiš in je to zate izguba dragocenega časa.

Vprašanje: le kako se lahko uležeš poleg nekoga in si intimna, vedoč, da si zaljubljena v drugega?

Zanimivost: ostala bos v odnosu z nekom, ker vaju že vsi poznajo kot par?

Predvsem bi ti svetovala – da odrasti. Oziroma – glede na tvojo pamet – raje se drži zdajšnjega fanta, ker je vprašanje, če bos imela srečo in dobila drugega – kateremu bi bila tvoja pamet všeč.

Brez zamere – Srečno in javi. 🙂"

Kaj bi ji pa svetovala ti?

Moški šokiral: zaradi punce odstranil ključavnico na vratih kopalnice (ne boš verjela, zakaj!)