Na portalu lepih ni mesta za ‘debeluhe’

Na portalu za spletne zmenkarije ‘lepih ljudi’ so se ‘znebili’ več tisoč svojih članov, ker naj bi se ti čez nedavne praznike nekoliko poredili.

12. 1. 2010

Na BeautifulPeople.com so povedali, da so ‘košarice’ portala dobili vsi, ki so na njihovih spletnih straneh objavili fotografije s praznovanj božiča in novega leta, na katerih so se pregrešili s prazničnimi dobrotami.

Ponovno v ocenjevanje

Člani, ki so čez noč ostali brez članstva na portalu, so dobili možnost, da zanj ponovno zaprosijo, a brez kakršnihkoli privilegijev. Iti morajo skozi isto 'torturo' kot vsi drugi, novi prosilci članstva.

Po ‘običaju’ dotične spletne strani namreč velja, da vse potencialno nove člane na portalu sprejmejo ali zavrnejo na podlagi ocenjevanj njihove zunanjosti in to s strani vseh 550.000 članov spletne skupnosti.

Uspelo le manjšini

“Večino ponovnih prošenj so člani portala že ocenjevali in le nekaj sto izbrisanim članom je uspelo ponovno pridobiti članstvo. Več kot 5000 pa so člani zavrnili,” je še povedal Greg Hodge, direktor portala BeautifulPeople.com, ki se ponaša s članstvom dobrega pol milijona ‘lepih’ posameznikov iz celega sveta.

Večina izbisanih članov naj bi bilo Američanov in Kanadčanov, okoli 900 pa naj bi bilo tudi Britancev, je še poročal Daily Telegraph.

Še to:

Da bi ‘dvojka’, ki so jo po praznikih dobili nekdanji člani portala lepih, ne bila tako boleča, je spletišče BeautifulPeople.com vsem izbrisanim poslala še detalje o fitnes centrih v njihovi bližini, da bi se v naslednjih mesecih lahko znebili božičnih ‘viškov’.

Eh?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri