"Na novoletni zabavi sem se tako napil, da sem seksal s puncino mamo" (resnična zgodba)

To, kar se je zgodilo kasneje, te bo sezulo! 🤯

"Na novoletni zabavi sem se tako napil, da sem seksal s puncino mamo" (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
31. 12. 2021

Pred časom sem bil v razmerju z dekletom, ona je bila stara 20, jaz pa 23. Med novoletno zabavo pri njej doma sem se imel fantastično in sem se precej napil. Prav tako moja punca, ki je zaspala kar na tleh.

Na koncu se je noč končala tako, da sem pristal v postelji z njeno 48-letno mamo, ki je bila, mimogrede, res vroča.

Pravzaprav sem se moral v nekem trenutku skrivati pod pokrivalom, medtem ko je njena hčerka (moja punca) potrkala na vrata spalnice, pogledala naokoli in vprašala svojo mamo, če morda ve, kje sem. Bil sem zaposlen z lizanjem njene muce in anusa. Prepričan sem, da če bi me takrat zalotila, bi to pomenilo konec najinega razmerja.

Namesto tega sem pristal hkrati v dvoletni zvezi s svojo punco in osemnajstmesečni zvezi z njeno mamo.

Najbolj strašljiv del vsega skupaj je bil, da je moja punca z mano enkrat skoraj zanosila, pri njeni mami pa sva bila blizu kar trikrat! Na srečo so bili vsi le lažni alarmi. No, zabave pa je bilo na pretek.

A to še ni vse. Nekega drugega novoletnega večera, ko sem bil v razmerju z drugo punco (pravzaprav zaročenko), sem se ponovno precej napil. Takrat sem imel že 27 let in sem pravkar šel skozi svoje biseksualno prebujanje.

Zbudil sem se v postelji z njenim očetom – nag – medtem ko mi ga je on fafal.

Nisem se preveč obremenjeval in sem se preprosto sprostil, da mi je prišlo v njegova usta. Nato sem mu vrnil uslugo in mu ga povlekel. Povedal mi je, da mu je bilo všeč in da mu ga njegova žena tega že leta ni naredila.

Sumim, da je bil na skrivaj gej, saj je v prihodnje vsakič, ko je dobil priložnost, želel seksati z menoj, kar se je na koncu tudi zgodilo. In to štirikrat v naslednjih nekaj mesecih.

Zapis je bil objavljen na tem spletnem portalu.

Preberi še: "Moja punca hoče, da jo gledam med seksom z njeno najboljšo prijateljico" (klic na pomoč fanta)

Priporočamo tudi: "Najboljši seks v življenju sem doživela, ko sva z neznancem seksala preko ..." (vroča zgodba)