"Najboljši seks v življenju sem doživela, ko sva z neznancem seksala preko ..." (vroča zgodba)

"Še nikoli nisem tega počela z neznancem. Počutila sem se poredno in perverzno. A ob tem se začutila le še večje vznemirjenje."

"Najboljši seks v življenju sem doživela, ko sva z neznancem seksala preko ..." (vroča zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 12. 2021

"Povej, kdaj," se je na zaslonu izpisalo sporočilo, ko je poleg mene na kavču zavibriral mobitel.

Po napornem dnevu sem popolnoma pozabila, da me danes čaka še en zelo pomemben klic.

"Samo pod tuš skočim," sem odpisala nazaj in mu poslala fotografijo sebe v ogledalu. Bila sem popolnoma gola, na sebi sem imela le svoje mehke roza copate, z eno roko pa sem si prekrivala dojki.

"Čez minutko bom pripravljen," je odgovoril s fotografijo izpod tuša, ki je razkrivala njegove mokre prsi in lepo izklesane trebušne mišice. Spodaj si je penis zakrival z roko, ki je razkrivala le delček tistega, kar lahko pričakujem kasneje.

V petih minutah je moj mobitel ponovno zasvetil. Tokrat je stal pred svojim ogledalom v spalnici. In nič ni bilo skrito. Razen njegovega obraza.

Vzburjena sem se ulegla na posteljo in ugasnila luči. Še nikoli nisem tega počela z neznancem. Počutila sem se poredno in perverzno. A ob tem se začutila le še večje vznemirjenje.

Prejela sem klic s številke, ki je nisem poznala ... V resnici nisem vedela niti, kako mu je ime. Oglasila sem se s tremo. Naenkrat se je na mojem zaslonu prikazal svetlolas, zagorel in zelo seksi moški s tujim naglasom, ki ga nisem znala umestiti.

Skoraj se je zdelo kot virtualni prvi zmenek, če ne bi tam ležala oba slečena.

Vsa vljudna, kot sicer, ko nekoga prvič srečaš, sva se pogovarjala o najinem dnevu in kaj sva počela. Nato pa sem se končno lotila glavne zadeve.

"Torej, si že kdaj to počel," sem zašepetala v temo, "z nekom, s komer si se pogovarjal le prek aplikacije za zmenke?" Odgovoril je, da ni, ampak najin pogovor je bil kot predigra in bila sem že precej vznemirjena. Ampak kako zadevo premakniti naprej?

"Oh, mislim, da bi to lahko pomagalo," sem oznanila in iz nočne omarice povlekla svojo novo igračko – 'sesalec ščegetavčka'.

Pritisnila sem na stikalo in z vibracijo je oživel. Pokazala sem mu, kako deluje.

"Si v zadnjem času imel kakšno avanturico?" sem zapredla v mobitel. "Niti ne," je odgovoril, "pa ti?"

"Pa ..." sem začela in nagnila kamero navzdol proti svojemu golemu oprsju in razkrila svoje gole prsi in nabrekle bradavičke. "Enkrat sva s prijateljem za seks povabila tretjo osebo, da se nama pridruži."

S kamero in igračko sem se sprehodila navzdol po telesu, dokler nisem dosegla ščegetavčka. Njegova kamera je pokazala na njegov penis in roko, ki se je počasi začela gibati gor in dol.

Bil je popoln in kar zamišljala sem si lahko, kako mi počasi polzi v usta. 

Obrnila sem se na stran in mobitel nastavila ob vzglavnik. Luč je osvetlila moje telo v celoti in nadaljevala sem z zgodbo. "Ko sem izgubila v slači pokru, sem oba fanta prosila, da se usedeta na kavč," sem rekla in naredila premor. "Nato pa ga obema izmenjaje pofafala."

Igračko sem si pritisnila ob ščegetavček in pogledala proti zaslonu. Bil je tiho in popolnoma osredotočen na to, kar sem govorila. Vedela sem, da je padel noter. Zato sem nadaljevala.

"Medtem ko sem imela enega v ustih, me je drugi f*kal od zadaj," sem mu pripovedovala z nasmeškom in mu poskusila čim bolj nazorno opisati, kako sta si me dva moška delila.

Spomin na to me je vzburjal kot še nikoli. Moj klitorisni vibrator je odlično opravljal svojo nalogo in počasi sem začela izgubljati nadzor.

Obrnila sem se na hrbet, kamero pridržala nad seboj, da je lahko videl vsak kotiček mojega telesa. Njegov mobitel se je zatresel, medtem ko je nadaljeval s samozadovoljevanjem in kader hkrati prestavil z njegovega obraza na penis.

Roko je začel premikati vedno hitreje in hitreje, jaz pa sem prihajala vedno bližje in bližje. Srce mi je divje razbijalo, komaj sem še dohajala svoje dihanje.

Z mobitelom sem se počasi pomikala navzdol k vagini. Z vsakim mojim vzdihljajem je še dodatno pospešil tempo.

Prenehala sem govoriti in moje stokanje je postajalo vedno glasnejše. Dala sem mu vedeti, da sem skoraj na koncu.

Naenkrat sem se sprostila in začutila, kako je moje telo preplavil intenzivni orgazem. Med mojimi glasnimi kriki je prišlo tudi njemu. Njegova topla bela tekočina je brizgnila ven.

S prijetnim nasmeškom na ustnicah in kratkim pogovorom sem si čez telo povlekla odejo. Nato sva se poslovila.

Vir: mamamia.com.au

Preberi še: "Špricala sem predavanje, da sem se naučila fafati" (vroča izpoved dekleta)

Priporočamo tudi: "Moja punca hoče, da jo gledam med seksom z njeno najboljšo prijateljico" (klic na pomoč fanta)