"Moja punca hoče, da jo gledam med seksom z njeno najboljšo prijateljico" (klic na pomoč fanta)

"Če sem iskren, se mi je prvi poljub zdel seksi. Ampak kako naj ji zdaj povem resnico?"

"Moja punca hoče, da jo gledam med seksom z njeno najboljšo prijateljico" (klic na pomoč fanta) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 12. 2021

Moja punca se s svojo najboljšo prijateljico, ko sta pijani, pogosto poljublja. Na začetku me je to precej vzburjalo – zdaj pa hoče iti korak dlje.

Predlagala je namreč, da bi ju jaz in fant od te prijateljice gledala med seksom. Videti svojo punco z drugo čudovito žensko je ultimativna fantazija, a vendar me skrbi, da ji je v resnici z mano postalo dolgčas.

Skupaj sva že tri leta in z njo je res zabavno, po duši je tako svobodnjaška. Stara je 23, jaz pa 25.

Z najboljšo prijateljico obračata glave, kamorkoli gremo. Prijateljica je stara 24, njen fant pa 26. Vsi štirje se res dobro ujamemo in se zmeraj šalimo na račun zamenjave in deljenja punc. Ampak vedno sem mislil, da bo ostalo le pri šalah.

Prvič sta se poljubili, ko smo šli v nek klub. Takrat smo se resnično sprostili in popili kar nekaj alkohola. Moja punca in njena prijateljica že sicer veliko plešeta, ampak tista noč je bila drugačna.

Druga z drugo sta plesali zelo provokativno. Vsake toliko je pogledala proti meni in preverila, ali ju gledam, nato pa začela poljubljati svojo prijateljico.

Drugemu fantu je bilo noro všeč in je ves čas govoril, kako si bosta to noč za vedno zapomnila, ko bo svojo punco odpeljal domov.

Zdaj pa se vsakič, ko gremo vsi štirje skupaj ven, s prijateljico kar konkretno poljubljata. Vprašala me je tudi, ali mi je všeč, ko to počne, in jaz sem ji odgovoril, da mi je. Kako naj ji zdaj povem resnico?

Nazadnje, ko smo šli ven, so vsi trije predlagali, da bi morali "zabavo prestaviti domov".

Smejal sem se skupaj z njimi, v resnici pa mi ob tem, kako vztrajen je bil drugi fant, ni bilo preveč prijetno.

Če sem iskren, se mi je prvi poljub zdel seksi, a od takrat naprej pa sem do vsega skupaj precej hladen.

Ne želim pokvariti zabave, a hkrati tudi ne želim izgubiti svoje punce.

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: "Kako naj ga naučim, da me pripelje do orgazma?" (klic na pomoč Slovenke)

Priporočamo tudi: "Med seksom se ju sliši v sosedno vas" (brutalno iskrena izpoved Slovenke)