"Moža sem zalotila, ko si ga je dr*al kot zmešan" (izpoved šokirane Slovenke)

"Seksala še nisva od tega neljubega dogodka, ampak se bojim, da mi še lep čas ne bo do tega."

"Moža sem zalotila, ko si ga je dr*al kot zmešan" (izpoved šokirane Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
25. 4. 2022

"Prvič po 15 letih zakona sem ujela moža pri tem početju. Vedela sem, da to počne, saj naj bi to počeli vsi moški. A, ko sem ga pred parimi dnevi videla pri tem početju, me je udarilo drugače. S prijateljico sva bili zmenjeni za sprehod kot vedno, a je žal prišlo do neljubega dogodka in je odpovedala, zato sem prišla po 15 minutah z avtom nazaj domov, namesto po 2–3 urah, kakršen je običaj. Mož to dobro ve, zato si je najbrž vzel čas za akcijo.

Ko sem vstopila v hišo, me ni slišal, saj je imel slušalke na ves glas, ko sem odprla vrata, pa je stal nag s hlačami dol pred računalnikom in stokal s porno vsebinami na ekranu.

V šoku sem samo zaprla vrata in odšla v avto in se odpeljala en krog in ga poklicala, da je prijateljica odpovedala.

Že nekaj dni ga vidim drugače, sploh ne znam opisat. /.../ Seksala še nisva od tega neljubega dogodka, ampak se bojim, da mi še lep čas ne bo do tega," je na slovenskem forumu zapisala ženska.

Čeprav je prizor, ko zalotiš svojega partnerja pri tem početju, lahko sila neprijeten, pa bi moralo biti samozadovoljevanje del vsakega zdravega razmerja oziroma zakonskega življenja.

In ne le to – celo izboljša lahko vajin seks! Poglej, kako:

1. Poveča občutek samozavedanja.

Tvoje telo je in če se želiš z njim igrati, to počni. Maturbacija je zdravo izražanje nadzora nad svojim lastnim telesom. Prav tako ti pomaga razumeti svoje potrebe, ki jih lahko nato deliš s partnerjem.

Skozi masturbacijo prakticiraš tudi ljubezen do sebe na splošno in svoje telo neguješ na način, po katerem hrepeniš in ga potrebuješ. Orgazem je eden najlepših darov, kar jih lahko daš sama sebi.

To, kar se je Koprčanki zgodilo med samozadovoljevanjem, te bo nasmejalo do solz
(ker je res WTF)

2. Daje ti več seksualnih izkušenj.

Maturbacija je neke vrste vaja in vaja dela mojstra! 😉 V kolikor pred vajino zvezo oziroma poroko nisi imela veliko spolnih izkušenj z drugo osebo, imaš lahko težave pri izražanju tega, kar ti je všeč. Maturbacija se ti pomaga naučiti.

Prav tako pa te na nek način'prisili', da poskusiš nekaj novega. Z njeno pomočjo boš odkrila svoje želje, hrepenenja, fantazije

3. Omogoči ti tvoj prostor in čas zase, hkrati pa sprošča stres.

V kolikor sta preveč utrujena, da bi se povezala med seksom, je to popolnoma okej. Kar pa ne pomeni, da se ne moreš poigrati sama s saboj in se sprostiti pred spanjem.

Ko si pod stresom ali utrujena, je masturbacija odličen način za sprostitev brez pretiranega napora. Med doživljanjem orgazma se sproščajo hormoni, kot sta dopamin (hormon sreče) in oksitocin (hormon ljubezni). Slednja dva poskrbita za lajšanje bolečin, stresa in tesnobe.

Prav tako je masturbacija odlična rešitev, ko eden izmed vaju ni pri volji. Tvoje spolno življenje je tvoja odgovornost – če si nečesa zaželiš, poskrbi za to. Vsi smo odgovorni za svoje orgazme. 😉

4. Izboljša tudi tvoje spolno življenje.

Saj veš – več boš seksala, pa četudi gre 'zgolj' za solo akcijo – bolj seksi se boš počutila in lažje se boš vzburila. Z masturbacijo se lahko osredotočiš na stimulacijo, kakršno bi želela od svojega partnerja in s pomočjo katere lahko povečaš užitek med seksom v dvoje.

In če si mislila, da je masturbacija rezervirana samo za solo akcijo, razmisli še enkrat. Lahko je namreč tudi vroča in koristna predigra, v kolikor jo izvajata skupaj oziroma en pred drugim. Ne samo, da bo izboljšala vajino spolno življenje, ampak se bosta počutila tudi bolj povezana.

5. Pomaga ti bolje spati.

To, da masturbacija zmanjša stres, zdaj že veš. In posledično boš ponoči tudi bolje spala. Razlog za to pa se skriva v tem, da se ti med masturbacijo zniža krvni pritisk in zviša raven endorfinov – kemikalij, ki so odgovorne za sproščanje in zmanjšanje stresa.

Pozabi vse, kar veš o svoji vagini! TAKO boš našla ključ do nepozabnega UŽITKA