"Mož mi očita, ker je moja mama pri nas 2x na teden, slišiva pa se tudi po 5x dnevno ..."

"Kaj pa o tem meniš ti? Se strinjaš z njo ali njim? 🤔

"Mož mi očita, ker je moja mama pri nas 2x na teden, slišiva pa se tudi po 5x dnevno ..." (foto: Profimedia) Profimedia
23. 6. 2022

"Mož pravi da sva z mamo preveč povezani. Moti ga, ker je pri nas 2x na teden in ker se slišiva 3-5x na dan. Mi naprej meče, da se bolj brigam zanjo kot zanj. Kaj naj, sva pač že od nekdaj zelo povezani.

Zdaj se obeša na to, da so na tečaju priprave na zakon rekli, da je treba s starši prerezat popkovino. Jah, ne vem … partnerji pridejo in grejo, starši ostanejo …" je na slovenskem forumu zapisala ženska.

"Mož mi pravi, da moram shujšati, če želim rešiti najin zakon" (izpoved ženske)

Med komentarji so se našli tako tisti, ki se jim to zdi normalno, kot tisti, ki menijo nasprotno:

1.

"Ne glede na vse, tole z mamo je res malo pretirano. Ravno tako si lahko povezana še naprej z njo, četudi se slišita bolj poredko in vidita enkrat na dva tedna ali na mesec. Pa se takrat res posvetita druga drugi maksimalno. Ne vem, no. Jaz sem tudi povezana s svojimi, pa vseeno raje preživljam čas z možem in otrokoma in se pogovarjam z njimi, prijateljicami, sodelavkami … Jaz bi rekla, da ima tvoj dragi prav v tem primeru."

2.

"Ok 2x na tedn res ni veliko, da se vidiš. Nekateri živijo v isti hiši in se vidijo vsakodnevno. Pač, ne vem, kaj je z enimi od vas? Sicer pa 5x na dan. Po sms? Ali se pogovarjata pol ure? To je mogoče res malo preveč. Sicer pa, ko nekaj kuham/delam, kar ne znam, tudi pokličem ali pišem sms mami, kako in kaj. Pa, če gre kaj narobe, jo pa še enkart. Je pa res, da se kdaj tudi po par dni ne slišiva."

Oglasil pa se je tudi moški, ki pravi takole:

"Moja je tudi zelo navezana na mamo, še posebej od smrti očeta, vidimo se praktično vsak dan, ker tudi živimo zelo blizu, ampak me to niti najmanj ne moti, ravno nasprotno. Njena mama je odlična tašča in babica ter je za nas pomemben družinski član."

Kaj pa o tem meniš ti?

Slovenka potožila, da jo je fant prevaral na fantovščini, a tega odgovora 100% ni pričakovala