Slovenka potožila, da jo je fant prevaral na fantovščini, a tega odgovora 100% ni pričakovala

Ammm ... Kako, prosim?! 😳

Slovenka potožila, da jo je fant prevaral na fantovščini, a tega odgovora 100% ni pričakovala (foto: Profimedia) Profimedia
21. 6. 2022

"Čez 2 meseca bi morala imet poroko, vse je že zrihtano, potem pa izvem, da so ga na fantovščini srali in vabili dekleta ter da je imel spolne odnose z eno od njih. Poroko sem skenslala, pa en kup časa in denarja je šlo v nič … Ker ga ni mogel držat v hlačah," je na slovenskem forumu potožila zlomljena ženska.

Medtem ko so nekatere uporabnice ostro obsodile njegovo obnašanje, pa se je oglasilo kar nekaj moških, ki so se strinjali, da je to na fantovščini dovoljeno.

Strokovnjakinja: Ženske bi se morale hkrati videvati s 3 moškimi (to je razlog)

Preberi, kaj so ji odgovorili:

1.

"Ravno to je smisel fantovščin, po drugi strani pa, če bi mu ti normalno dajala, se tega ne bi šel, najprej pri sebi počisti."

2.

"Pa kaj je to takega, saj na fantovščni še ni poročen. Pa saj v tem je smisel fantovščne, da si da še zadnič duška."

3.

"A ni smisel fantovščine, da se gre še zadnjič seksat z drugo žensko ... No ali pa moškim ... Ker smo pač moderna odprta družba pa to … Pri nas so zdaj moderne poženščene fankliščine ... Da ti baba še tam ne da miru ... V tujini je seks na to noč nekaj normalnega ... Večinoma ti plačajo prostitutko."

4.

"Ampak na fantovščini je bilo, še preden bi on sploh izrekel poročne zaobljube. Torej je takrat še lahko."

Ammm ... Kako, prosim? 😳

"Naredila sem si totalno sramoto … in to pred šefom. Najraje bi dala odpoved"
(izpoved osramočene Slovenke)