"Mož želi v postelji početi TO, a pravi, da gre izključno za zdravje - je gej?" (klic na pomoč Slovenke)

"Ne vem, če mu lahko čisto zaupam in verjamem to z urologom. Nekako mi ne da miru, da je zadevo že izkusil in je to samo izgovor."

"Mož želi v postelji početi TO, a pravi, da gre izključno za zdravje - je gej?" (klic na pomoč Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
28. 11. 2022

"Zadrti konservativni mož je prišel z novo idejo za igračkanje med rjuhami. Pravi, da gre izključno samo za zdravje, natančneje za masažo prostate, domov je namreč prinesel vibratorček za anus. Trdi, da mu je zadevo svetoval urolog, da celo lahko prepreči raka na prostati.

Torej, zamenjala naj bi položaja, jaz bi si pripela pasek s penisom in on bi bil prejemnik. Ne vem, če mu lahko čisto zaupam in verjamem to z urologom. Nekako mi ne da miru, da je zadevo že izkusil in je to samo izgovor. Je možno, da je mož gej in da je to ugotovil na stara leta?" se je na forumu oglasila zaskrbljena Slovenka.

"Najboljši se*s svojega življenja sem doživela... medtem ko je moj fant od strani gledal"
(vroča izpoved dekleta)

Takole so ji odgovorili nekateri uporabniki:

1.

"Ljudje uživamo na različne načine. Če ti pač paše nekaj takega, še ne pomeni, da si gej."

2.

"Ampak, a je to res nekaj za 'zdravje'? Nekaj je, da pri anusu oz. prostato masiraš, nekaj čisto drugega [pa, op. a.], da rineš umetni penis v napačno smer. Kolikor jaz vem, to povzroča veliko težav, posebno na stara leta, tako da skoraj ne verjamem, da je priporočilo prišlo od zdravnika."

3.

"Morda je samo ugotovil, kakšen je užitek, če se stimulira prostato. Če še ne veš, moški doživljajo velik užitek in tudi orgazmirajo ob stimulaciji prostate. In ta se pač lahko stimulira samo skozi anus. Žal tega večina ne ve, če bi vedeli, bi raje svojo rit nastavili in ne ženskam toliko težili za analca, ki tam not nimamo nobene takšne točke za užitek. To sploh ne pomeni, da je gej, ampak, da je končno našel še eno točko užitka."

"Sem gej, če so mi všeč ANALNE seks igračke?" Strokovnjak odgovarja ...

V svetu spolnosti že od nekdaj velja, da seks igračke niso za "prave" moške. Prvič zato, ker je večina teh igračk analnih, drugič pa zato, ker ... hja, ta njihova moškost, pač!

Ampak, ali si vedela, da se točka, ki moškemu nudijo največ užitka, nahaja ravno znotraj anusa? Govorimo o prostati.

Zakaj se torej moški, posebej heteroseksualni, še zmeraj trudijo tako močno prikrajšati za ta užitek, ki naj bi jim nudil najbolj vrtoglave orgazme? In zakaj mnogi menijo, da so moške seks igračke namenjene isključno biseksualcem in gejem?

Nadaljevanje članka, kaj o tem pravijo strokovnjaki, preberi tukaj.

"Ljubim njega, s katerim sem skupaj že kar nekaj let, a zdaj ljubim tudi njo ..." (izpoved Slovenke)