"Mož je moji prijateljici dal NEZASLIŠANO pobudo - a to še ni bilo vse" (izpoved ženske)

"Rekel mi je, da bi se o tem z menoj pogovoril, ampak ga je bilo strah, da se bom odzvala tako, kot sem se. Stvar je v tem, da če bi me posedel in mi povedal, bi verjetno bila za."

"Mož je moji prijateljici dal NEZASLIŠANO pobudo - a to še ni bilo vse" (izpoved ženske) (foto: Profimedia) Profimedia
23. 10. 2022

Ne vem niti, kako naj začnem, pa čeprav sem o tem premišljevala že neštetokrat. Sem ženska v poznih 20-ih, poročena z moškim v zgodnjih 30-ih. Skupaj sva pet let in pred kratkim sva dobila dojenčka.

Že pred rojstvom otroka je najino spolno življenje začelo stagnirati. Nisva več seksala tako pogosto kot včasih. To sem pripisala svojim resnim hormonskim težavam. No, ko sva to vseeno počela, je bilo odlično. Vsaj tako sem mislila.

Dokler se nekega dne nisem pogovarjala s svojo prijateljico, ki je mimogrede omenila, da je prepričana, da jo je moj mož vprašal, če bi mi trije imeli trojčka.

V smehu sva hitro spremenili temo, saj sem menila, da je to noro – še nikoli mi ni kaj takšnega predlagal. Prav zares se mi ni sanjalo, o čem je govorila.

Takrat ga sicer ni bilo doma, zato sem mu poslala sporočilo: "Haha, kako smešno, najina prijateljica je mislila, da si jo vprašal za trojčka". On pa je odgovoril: "Pa ... ja, če bi ti bila za." Bila sem šokirana.

To, da me je popolnoma zaobšel in mi nikoli nič omenil ter jo vprašal za mojim hrbtom, je bilo nekaj, česar od njega nisem nikoli pričakovala. Rekel mi je, da bi se o tem z menoj pogovoril, ampak ga je bilo strah, da se bom odzvala tako, kot sem se.

Stvar je v tem, da če bi me posedel in mi za to povedal, bi verjetno bila za.

Ampak to je bilo storjeno za mojim hrbtom in bilo je naravnost čudno. Zato sem se 'odzvala' tako (kar je v resnici bilo videti le kot jokanje in nerazumevanje tega, kar se dogaja). Prijateljica mi je rekla, da se počuti grozno, saj se je tudi njej zdelo, da ji je bilo predlagano tako, kot da se oba strinjava. Šlo naj bi preprosto za izpolnitev njegove fantazije.

S fantazijami se strinjam in tudi sama želim kaj poskusiti. Pravzaprav bi poskusila karkoli! A vendar sem se odzvala jezno in prizadeto, saj sem izvedela na tak način.

Poslal mi je posnetek zaslona, na katerem je bilo sporočilo, ki ji ga je poslal. Vprašal jo je, če bi ju s fantom zanimala menjava partnerjev.

To je spet nekaj, o čemer se nikoli nisva pogovarjala. Ne želim seksati z drugim moškim. Prav tako ne želim, da on seksa z mojo prijateljico. In iz nekega čudnega razloga sem zaradi tega nora?

Nato mi je povedal, da je najino spolno življenje dolgočasno in da si želi več. Mislil je, da bi mi lahko moja prijateljica "pokazala več" in me "naučila stvari". Še nikoli v življenju mi nihče ni rekel česa takšnega. Ljudje, s katerimi sem seksala, nikoli niso imeli ničesar slabega za povedati. Zmeraj sem bila samozavestna.

Do zdaj. Povedala sem mu, da lahko začneva počasi in raziskujeva na druge načine, ki bodo morda nekega dne vodili do trojčka.

No, zdaj je minilo že kar nekaj časa. Nikoli ne želi seksati z menoj pri prižganih lučeh. Komaj me pogleda. Ne želi se igrati z mojimi seks igračkami.

Vedno znova se trudim, da nama popestrim posteljne igrice, saj je to ON želel in me za to prosil. A na koncu se zmeraj počutim kot idiotka in luzerka. In takrat, ko celo seksava, se potem še nekaj časa sprašujem, ali je bilo dovolj. Ali mu je bilo všeč. Ali pa naj se preprosto neham truditi.

Zdi se mi, da si v resnici le želi drugo žensko in seksati z drugimi ljudmi, pa čeprav sva se strinjala, da bova imela monogamno razmerje. Še zmeraj me močno boli. Kar je še huje, je to, da se po rojstvu najinega otroka počutim resnično odlično.

Počutim se kot prava ženska in obožujem svoje telo. Želim seksati in raziskovati in praznovati. A vendar mi moj mož ne nudi ničesar.

In ko se z njim želim o tem pogovoriti, mi reče, da je težava v "meni" ter da moram delati na svojih negotovostih in nizki samopodobi.

Ne vem, kako dolgo se bom še lahko tako trudila, da bi se pogovorila z njim in dejansko dobila kakšen odziv. Kaj naj storim?

Vir: slate.com

Preberi še: "Moja žena ves čas domov vabi svoje FANTE in najina otroka sta popolnoma zmedena" (izpoved moškega)

Priporočamo tudi: "Na zmenek sem šla s potencialnim serijskim morilcem, ki sem ga spoznala na Tinderju" (resnična zgodba)