Moški odkrito priznali: "Na koncu valentinovega zmenka si želimo TOLE"

Srečen konec (takšen ali drugačen 😉) je nekaj, kar naj bi si vsi želeli doživeti. No, neki novinar pa se je odločil raziskati, česar si moški v resnici želijo ob koncu valentinovega zmenka.

Moški odkrito priznali: "Na koncu valentinovega zmenka si želimo TOLE" (foto: Profimedia) Profimedia
13. 2. 2020

Kakšen je torej, po mnenju moških, idealen zaključek valentinovega zmenka?

Ogled najljubšega filma

"Najboljši valentinov zmenek se zgodi z osebo, ki jo resnično ljubiš, zato mora zaključek vključevati nekaj, kar rada počneva skupaj. Morda gledanje najljubšega filma v postelji. Oba obožujeva Levjega kralja. Zato morda to. Je čudno, da si želim po seksu gledati Levjega kralja?"

–Jacques, grafični oblikovalec, 28

Sporočilo dekleta

"Glede na to, da sem samski, bi bil idealen zaključek večera sporočilo (samski) ženski, ki sem jo pravkar spoznal. Povedal bi ji, kako lepo sem se imel. Pravzaprav bi morda bilo še bolj popolno, če bi dobil od nje odgovor, v katerem mi pove, da tudi ona čuti enako."

–Jonathan, 30, direktor v oglaševanju

Seks in mir

"Seks. In nato celotna moja postelja samo zame. Oprostite, sem pač sebičen. Rad spim sam. Prijatelji mi pravijo, da se bo to spremenilo, ampak dvomim. Morda moj idealni zaključek valentinovega večera vključuje nekoga, ki mi kupi večjo posteljo."

–Michael, 21, študent

Seks ... ali karkoli

"Moja žena mi je rekla, da če izpolnim vse njene zahteve za valentinovo – večerja, rože, darilo in gledališka predstava; bila je zelo jasna, da si želi vse to, ne samo nekaj po moji izbiri – me bo na koncu večera nagradila. Prepričan sem, da je mislila seksualno, a vendar, če želi plačati najin račun za telefon, mi je tudi to okej."

–Arjun, 30, zavarovalniški agent

Zaspati z najljubšo osebo

"Urnik imam grozno natrpan. Zelo sem zaposlen. In utrujen. Resnično zavidam svojim prijateljem, ki imajo čas početi stvari, kot sta načrtovanje zmenkov in večerje s svojimi dekleti. Najboljši zaključek valentinovega večera bi bil, če bi moja najljubša sodelavka (medicinska sestra) prišla z mano domov ob šestih zjutraj, se ulegla poleg mene in bi skupaj zaspala."

–Mark, 29, zdravnik

Po predlogi Johna Oerveda

Gif: Giphy.com

Preberi še: Imajo lepe ženske RES večjo srečo v življenju kot ostale? Strokovnjaki pravijo ...

Priporočamo tudi: "ZATO se nam zdi OK, da mi varamo, ženske pa ne!" (zapis MOŠKEGA)