"Moja žena je lepotica, intimnosti je več kot dovolj - pa vendar me občasno zamika druga" (iskrena izpoved Slovenca)

"Moja žena je lepotica, seksapilna, postavna, pametna, oba imava odlično službo ... a kot večina moških, se ne morem upreti ženskam."

"Moja žena je lepotica, intimnosti je več kot dovolj - pa vendar me občasno zamika druga" (iskrena izpoved Slovenca) (foto: Profimedia) Profimedia
26. 8. 2022

"Priznam, da jo varam.

Doma imam žensko, ki mi jo marsikateri prijatelj zavida, kar me večkrat tudi opomnijo. Priznam, tudi sam zgledam dobro, zato se mi ženske dobesedno ponujajo. Z ženo odkrito flirtava z drugimi, vendar ona čez to meje nikoli ne prestopi. Sam žal tega ne morem zatrditi zase.

Kot večina moških, se ne morem upreti ženskam.

Pred nekaj tedni sem na eni izmed zabav okrog prsta vrtel in zavrtel eno bejbo, ki je popolno nasprotje moje žene (beri: povprečna, mogoče celo pod mejo) in prijatelja kar ne moreta verjeti, zakaj bi nekdo varal tako osebo? Res je, moja žena je lepotica, seksapilna, postavna, pametna, [oba imava, op. a.] odlično službo, denarja ne manjka, seksava več kot dovolj, torej nič mi ne manjka, pa vendar me na vsake toliko, zadnje čase kar prevečkrat, zamika druga muca.

Zakaj je temu tako? Ker enostavno na vsake toliko prija dober seks z drugo osebo," je na slovenskem forumu odkrito zapisal moški.

Strokovnjaki razkrivajo: TO je glavni razlog, zakaj moški varajo (in ne, ni pomanjkanje pozornosti)

Odzivi drugih uporabnikov so bili presenetljivo v veliki večini naklonjeni njegovemu početju, nekateri pa so celo namignili, da morda tudi ona počne enako (ali pa bo to prej ali slej začela).

Kaj pa o takšnem početju meniš ti? 🙄

Je res možno, da ima oseba vse, pa ji kljub temu v življenju nekaj manjka?

Izpoved poročenega moškega: "Moj zakon je dober, a svojo ženo varam z različnimi ženskami!"

Značke: seks