"Moja punca se samozadovoljuje na druge moške in počutim se izdano" (izpoved moškega)

"Pošalil sem se, da se moj dotik ne more niti primerjati s tem zdaj, ko sem ponovno z njo. Ona pa mi je odgovorila, da se je prav tako naveličala fantazirati o bivših in fit natakarju."

"Moja punca se samozadovoljuje na druge moške in počutim se izdano" (izpoved moškega) (foto: Profimedia) Profimedia
9. 11. 2021

Moja punca mi je mimogrede omenila, da med samozadovoljevanjem pogosto fantazira o drugih moških in zdaj se počutim grozno.

Nobenih težav nimam s tem, da se samozadovoljuje, to je popolnoma zdravo. Skrbi pa me, da je v razmerju z mano, v resnici pa hrepeni po drugih moških – tistih, ki so ali pa so bili del njenega življenja.

Moral bi ji biti dovolj. Star sem 26, ona pa 25. Skupaj sva leto dni in se močno privlačiva. Najino spolno življenje bi lahko opisal kot zelo zdravo.

Nedavno sem šel s prijatelji za deset dni na oddih. Komaj sem čakal, da se bom vrnil domov in skočil z njo med rjuhe. Med mečkanjem sem se pošalil, da se moj dotik ne more niti primerjati s tem zdaj, ko sem ponovno z njo.

Ona pa mi je odgovorila: "Tudi jaz sem se že naveličala fantaziranja o svojih bivših in tistem fit natakarju, o katerem sem ti govorila."

Ko sem jo povprašal, kaj je s tem mislila, je bila zelo ravnodušna in mi je razložila, da ko je sama, se potopi v svoje spomine ali pa si predstavlja, kakšen bi bil seks z nekom, ki ji je všeč. To me je resnično vzglo iz tira, zato več nisem mogel biti intimen z njo.

Ni mogla razumeti, zakaj sem to tako slabo sprejel. Skušala mi je razložiti, da sta se z bivšim pogosto pogovarjala o seksu z drugimi ljudmi. On naj bi jo celo spodbujal k temu, da se spomni nekaterih svojih spolnih izkušenj, medtem ko se je samozadovoljevala.

To naj bi ju oba močno vzburilo, a pri meni je bil učinek ravno obraten. Dobil sem namreč občutek, da ji nisem dovolj, zato sem začel resnično dvomiti vase.

Razumem, da ima spolno preteklost, a vendar si ne želim vedeti vsake intimne podrobnosti. To je zame preprosto preveč.

Resnično pazim nase in od drugih žensk prejemam ogromno pozornosti. Sam sebe bi ocenil z osem od deset. Priznam, da občasno gledam porno filme, medtem ko masturbiram, ampak te ženske niso del mojega življenja in jih nikoli ne bom v živo spoznal.

Moja punca, po drugi strani, fantazira o resničnih ljudeh, ki so del njenega življenja. Zdi se mi, kot da preprosto ni zadovolj(e)na z mano.

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: "S fantom nisva seksala že tri tedne, razloga za to pa ne poznam" (klic na pomoč bralke s Primorske)

Priporočamo tudi: "Vem, da me žena vara, a jaz jo še vedno ljubim - kako naj se soočim z njo?" (izpoved Slovenca)