"Moj fant se je med 'flašo resnice' poljubil z gejem ... Dvignil se mu je" (izpoved Slovenke)

17. 2. 2023
"Moj fant se je med 'flašo resnice' poljubil z gejem ... Dvignil se mu je" (izpoved Slovenke) (foto: Profimedia)
Profimedia

In potem se je zgodilo TOLE!

Biti v zvezi je lahko nekaj izjemnega, a kaj, ko je toliko stvari, ki lahko gredo narobe. Saj veš, dekleta vedno skrbimo, ali se bo naš fant zaljubil v drugo dekle in nas zapustil. Naša bralka pa je doživela šok, na katerega sama nikoli niti pomislila ni.

"Pred približno mesecem dni sem začela hoditi s svojim sedanjim fantom. Poznala sva se že nekaj časa in čeprav sva bila oba samska, je trajalo kar dolgo, preden sva se odločila za skok v zvezo. Seveda sem ga takoj predstavila tudi svojim kolegom in kolegicam in ker se je bližal moj rojstni dan, sem se odločila, da vse skupaj povabim k sebi domov na pijačo.

Naš bralec iskreno: 'TOLIKO moški v Sloveniji računajo za SEKS' (fuuul MANJ, kot smo pričakovali)

Večer se je odvijal popolnoma normalno, malo smo jedli, malo (ok, veliko) smo pili ter poslušali glasbo in igrali družabne igre. Moji prijatelji so precej svobodni, kar se tiče seksualnosti, zato ni bilo nič nenavadnega, če se je kdo s kom za šalo poljubil. Moj fant je bil na začetku zaradi tega precej bolj sramežljiv kot običajno, a se je sčasoma sprostil in zabaval z nami. V nekem trenutku je ena od bolj vinjenih prijateljic rekla:

"Hej, Žiga, poljubi se z Andražem, če si upaš …"

Žiga je gej in moj najboljši prijatelj, skupaj pa se vedno noro zabavamo. Andraž, moj fant, je ob tem zardel, vsi okoli njega pa so se smejali in ga spodbujali. Tudi sama sem navijala za poljub, ker sem seveda mislila, da bo vse skupaj popolnoma nedolžna šala.

"Noseča sem, vendar ne s svojim možem" (iskrena izpoved Slovenke)

Po nekaj minutah spodbude je Žiga prijel mojega fanta za obraz in ga strastno poljubil … in ta poljub je trajal in trajal. In videti je bilo, kot da moj fant pri tem neznansko uživa.

In kako sem vedela, da ob tem uživa? Ker se mu je dvignil!

Tega seveda nisem opazila zgolj jaz in v sobi je v trenutku postalo noro neprijetno. K sreči je ena od kolegic ravno v tistem trenutku razbila kozarec in pozornost sobe se je premaknila z dvignjenega penisa mojega fanta na črepinje kozarca.

V tistem trenutku sem se počutila, kot da bi se na sto črepinj razbilo moje srce. Ko sem mu zjutraj to povedala, se seveda ničesar ni spomnil, drugi kolegi pa so se delali, kot da se nič ni zgodilo.

Jaz pa se še danes sprašujem, ali je bil kriv alkohol ali ima moj fant ogromno skrivnost, ki bo nekega dne uničila najino zvezo."

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ