Mamica iskreno: "Od moža sem se ločila, ker ga je bilo SRAM mojih porodnih krikov!"

In zdaj naše bralke sprašuje, ali je storila prav? Preberi si njeno zgodbo. 👇🏼

Mamica iskreno: "Od moža sem se ločila, ker ga je bilo SRAM mojih porodnih krikov!" (foto: Profimedia) Profimedia
20. 11. 2020

Zakoni se končajo zaradi premnogih razlogov, velikokrat zaradi nezvestobe ali pomanjkanja denarja, nemalokrat pa tudi zaradi ... 

... partnerjevega neprimernega odnosa v najbolj ključnih trenutkih zakona, ki ga partner enostavno ne more preboleti. Prav to se je zgodilo Sari*, ki je pod Facebook debato o razlogih za ločitev, zapisala tole 👇:

"Da res nisva za skupaj, sem spoznala takoj, ko me je med porodom želel utišati.

Sama sem doživljala bolečine svojega življenja, se trudila na ta svet spraviti novo življenje, njegovega otroka, on pa je dal prst na ustnice in prav agresivno zapiskal:

"Ššššššššššššš!"

Ker seveda nisem zdržala bolečin brez krikov in jamranja, je to ponovil večkrat. Namesto, da bi mi bil v pomoč, mi je povzročal samo še več bolečine.

Takrat me je naenkrat oblilo spoznanje, da se moram od njega ločiti in otroka vzgajati sama, saj si zaslužim veliko boljše!"

*vsa imena so spremenjena

Mnogi so ji sicer pod njeno izpoved komentirali, da pretirava, sama pa je odločno zatrdila, da je ločitev bila edini izhod. Možu je dala še eno leto priložnosti, "Ššššššššššššš!" trenutka pa ni pozabila nikoli.

Ker se tudi v tistem enem letu njegov odnos ni spremenil, se je dokončno odločila za konec zakona, svoje odločitve pa ni nikoli obžalovala. Ko ženska ve, pač ve!

Kaj misliš? Je storila pravilno?

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: "Ženska s svojim obnašanjem sama odloča, kakšnega moža bo imela" (zapis strokovnjaka za odnose)

Priporočamo tudi: "Ko mi je povedal, naj oblečem črno obleko, si v sanjah nisem predstavljala, za kakšen zmenek gre" (resnična zgodba)