"Za spodnje perilo sem odštela TOLIKO denarja, da bi se mi na koncu zgodilo ..." (se*s izpoved bralke)

Naša bralka je mislila, da bo s pregrešno dragim perilom popestrila vroče urice s fantom, na koncu pa se ji je zgodilo TO 👇!

"Za spodnje perilo sem odštela TOLIKO denarja, da bi se mi na koncu zgodilo ..." (se*s izpoved bralke) (foto: Profimedia) Profimedia
24. 11. 2022

"Poletje sem s fantom preživela na hrvaški obali. Vse dni sva plavala, hodila na izlete v okoliške kraje, zadnji večer pa mi je fant na najino obletnico pripravil romantično večerjo. Noč sva zaključila z vročim seksom, ki pa je terjal veliko žrtev!

Fant je prišel na idejo, da poskusiva nekaj novih seks poz in vse se je teklo po maslu, dokler fant v vročem afektu ni z mene raztrgal pregrešno dragega perila, za katerega sem odštela … saj me je sram povedati … za katerega sem odštela dobrih 150 evrov!

Kljub temu, da sem se seksa zelo veselila in bila zaradi predigre že popolnoma vzburjena, me je fantova poteza popolnoma potrla in odvrnila. V trenutku me je vse skupaj minilo, fantu pa si nisem upala pojasniti zakaj, saj bi se mi smejal, ker sem toliko denarja zapravila za nekaj, kar je po njegovem mnenju tako ali tako popolnoma neuporabno.

Fantu sem se morala zato zlagati, da sem se v trenutku začela zelo slabo počutiti ter da zaradi tega ne moreva nadaljevati s seksom. K sreči mi je verjel ter se ponudil, da mi za noč prepusti veliko posteljo in se sam preseli na kavč.

Priznam, da mi je nekaj samote pomagalo pri temu, da sem se potolažila in se poslovila od dragocenega perila, ki je v trenutku postalo popolnoma neuporabno. Ko sem se zjutraj zbudila, sem raztrgano čipko vrgla v smetnjak in se odločila, da vse skupaj pustim za seboj ter s fantom nadoknadim izgubljen čas.

A ne bom lagala, moje srce še danes nekoliko zaboli, ko se spomnim na nesrečen dogodek."

Preberi še: “Zaradi krikov sem skoraj poklicala policijo, nato pa sem ugotovila, OD KOD prihajajo” (izpoved iz ljubljanskega bloka)

Priporočamo tudi: "Pustila me je, ker sem v postelji počel TO! " (bizaren razlog za razhod Prekmurskega para)