"Pustila me je, ker sem v postelji počel TO! " (bizaren razlog za razhod Prekmurskega para)

Ko sem prijateljem povedal, zakaj sva z dekletom šla narazen, so se mi začeli smejati v obraz! 

"Pustila me je, ker sem v postelji počel TO! " (bizaren razlog za razhod Prekmurskega para) (foto: Profimedia) Profimedia
7. 8. 2022

Priznamo, da takšnega izgovora za prekinitev zveze v uredništvu Cosmopolitana še nismo slišali. Kaj pa ti?

"V zadnjem letniku srednje šole sem več mesecev hodil z dekletom, v katerega sem bil resnično zaljubljen. Najina zveza je veljala za eno trdnejših v šoli in vsi so nama napovedovali poroko in veliko družino, zato ni presenečenja, da je bil najin nenadni razhod velik šok za vse, ki so naju poznali.

Priznam, da nekaj tednov nisem želel z nikomer govoriti. Zakaj? Ko sem prijateljem povedal, zakaj sva z dekletom šla narazen, so se mi začeli smejati v obraz! Razlog za razhod namreč vse do današnjega dneva ostaja zelo nenavaden.

Zvezo sva namreč prekinila zaradi moje višine. Ta je predstavljala neverjetno veliko oviro pri seksu. Bivša punca je bila namreč zelo majhna, sam pa v višino merim skoraj dva metra. Kljub trudu in iskanju primernih seks poz, sva se prevečkrat znašla v neudobnem in neprijetnem položaju.

V želji po ohranitvi zveze sva si nabavila celo opremo, ki bi nam pri tej težavi pomagala, a optimalne rešitve kljub vsemu trudu nisva našla. Če sva oba stala, mi je z glavo prišla ravno nekje do popka, če pa sva ležala, sem sam zasedel skoraj celotno posteljo, kar je pomenilo, da sva bila obsojena le na nekaj osnovni seks poz, pri katerih nisva doživela željenega užitka.

Precej nenavaden razlog za razhod me je na poti do ljubezni še večkrat oviral. Le kdo bi si mislil, da je višina lahko takšen problem. Pa naj še kdo reče, da si ženske želijo visokega moškega."   

Preberi še: "Mislila sem, da se strastem predajava v skritem kotičku, v resnici pa sva bila sredi ..." (izpoved Slovenke)

Priporočamo tudi: "Odpeljala me je v GOZD, mi slekla hlače, nato pa ..." (bralec o najbolj vročem seksu v naravi)