"Med jutranjo konico sem mu dala oralca, nato pa je razveselil še on mene" (par iz MB o akciji v avtu)

"Upala sva, da so sosedje mislili, da sva zgolj neučakana, ne pa da se v avtu le nekaj centimetrov od njih na polno zadovoljujeva." Ups. 

"Med jutranjo konico sem mu dala oralca, nato pa je razveselil še on mene" (par iz MB o akciji v avtu) (foto: Profimedia) Profimedia
11. 1. 2023

Najbrž ne najbolj romantično mesto, ampak hej, važno, da sta se imela bralka in njen fant lepo!

"Zadnji mesec sva s fantom vedno razpoložena za seks. Ne vem, kaj bi lahko bil razlog, ampak zdi se, da naju napali prav vsaka stvar. Nazadnje sva seksala zato, ker sem se pri pobiranju smeti nagnila, in pri tem nehote pokazala svoje spodnjice. To je fanta tako vzburilo, da sva seksala kar na kuhinjski mizi. Noro!

Urok privlačnosti je deloval tudi neko jutro, ko sva se še napol zaspana primajala do avta pred blokom, z njega očistila sneg, ter se zavita vsak v svojo bundo usedla v vozilo. Mislim, da ura ni bila več kot šest zjutraj, saj je bilo zunaj še temno. Med čakanjem v vrsti za odhod s parkirišča sva se v avtu nekoliko stisnila, da bi se pogrela in pri tem poljubila.

Opazila sva, da je vrsta do zapornice, ki vodi s parkirišča, precej dolga (očitno imamo vsi sosedi enak urnik), zato sva se odločila za nekaj drznega. Odpela sem mu hlače in ga začela oralno zadovoljevati kar tam, sredi kolone avtomobilov na parkirišču. Fant je pri tem skušal biti normalen in neopazen, a na obrazu sem mu prebrala, da mu prija.

S prsti me je nato zadovoljil tudi on, ter pri tem po nesreči potrobil z volanom. Upala sva, da so sosedje mislili, da sva zgolj neučakana, ne pa da se v avtu le nekaj centimetrov od njih na polno zadovoljujeva.

Ravno, ko sem doživela vrhunec, se je kolona razkropila in čas je bil, da zapeljeva s parkirišča. A ne skrbeti, z akcijo sva nadaljevala takoj, ko sva se zopet vrnila domov!"

Preberi še: »Študijska izmenjava se je izkazala za seks raj!« (seksi zgodba bralka razkriva, kako zabaven je lahko študij)

Priporočamo tudi: "Dva tedna sem seksala z uspešnim košarkarjem, potem me je blokiral iz tega bizarnega razloga" (nora zgodba Ljubljančanke)