"Dva tedna sem seksala z uspešnim košarkarjem, potem me je blokiral iz tega bizarnega razloga" (nora zgodba Ljubljančanke)

»Vedno bolj spoznavam, da tipov nikakor ne razumem. Še posebej ne po moji zadnji seksi izkušnji, ki je še kar ne morem predelati.«

"Dva tedna sem seksala z uspešnim košarkarjem, potem me je blokiral iz tega bizarnega razloga" (nora zgodba Ljubljančanke) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 12. 2021

Komunikacija je včasih zapletena stvar. Še posebej, če je odnos med dvema posameznikoma kompleksen že od samega začetka.

»Ah, ljubezen. Starejša kot postajam, bolj ugotavljam, da je vse skupaj navadna farsa. Stara sem trideset let, nimam ne fanta ne moža, kaj to, še lastnega stanovanja ne najdem zaradi vrtoglavih cen nepremičnin v Ljubljani. In ja, tudi dejstvo, da še vedno živim doma, ne pomaga pri iskanju partnerja.

Kaj je rešitev za moje težave? Tinder. No, vsaj tolažim se, da je to rešitev. Vsake toliko časa na aplikaciji spoznam kakšnega fanta, ki je vreden tega, da z njim odidem na pijačo ali pa se zatopim v spletni pogovor. Tako sva se spoznala tudi z Rokom*. Ah, Rok…

Košarkar, ki ima rad otroke in si želi družine. Na papirju popoln kandidat. Tudi pogovor med nama je stekel presenetljivo hitro in sploh se mi ni bilo treba pretvarjati, da v tem uživam, saj sem se dejansko imela dobro. Tudi srečanja v živo so bila odlična, zato je iz prijateljstva hitro postalo nekaj več. Kaj točno? Nenormalno dober seks, ki je iz dneva v dan postajal boljši.

Večino najinih srečanj sva opravila pri njemu doma, zato je trajalo teden ali dva, da je ugotovil, da živim doma. Mislila sem, da ga to ne moti, saj sva tudi pri meni (ko sem bila sama, seveda) dobro seksala. Poznal je gibe, za katere do tedaj še nisem slišala in imel je precej spretne prste.

Po dveh tednih rednega druženja sva si vzela nekaj dni pavze, saj sva bila oba precej zasedena z delom. Kar sem mislila, da bo le kratek polčas, pa je postala večnost. Ni se mi oglašal na klice, ni mi pisal sporočil, ni mi niti lajkal fotk. Totalno je izginil s planeta Zemlja.

Šele po nekaj dnevih sem ugotovila, da me je na družbenih omrežjih celo blokiral. Zakaj? Pojma nimam. Edina razlaga, ki sem jo v tem času uspela najti je ta, da ga je prestrašilo dejstvo, da še zmeraj živim doma. Očitno bom na poti do princa na belem konju najprej morala zgraditi svoj grad.«

*ime je zaradi varovanja osebnih podatkov spremenjeno

Preberi še: Seksi zgodba: Mariborčanka prvi dan počitnic v Španiji doživela to, kar številne le sanjajo

Priporočamo tudi: "Najboljši seks sem doživela ... v istem prostoru z njegovo družino" (divja zgodba bralke)