Ljubljanska študentka s prijateljicami obiskala bar, tam pa je srečala bivšega, ki je sredi dne ...

Kot velike oboževalka bruncha smo v uredništvu Cosmopolitana šokirane, da se ta lahko konča tako, kot se je končal brunch naše bralke!

Ljubljanska študentka s prijateljicami obiskala bar, tam pa je srečala bivšega, ki je sredi dne ... (foto: Profimedia) Profimedia
25. 3. 2023

"S kolegicami smo skozi leta ustvarile tradicijo: kljub pestrim urnikom in drugim obveznostim, se enkrat na mesec dobimo v našem priljubljenem ljubljanskem baru, ki mimogrede pripravlja najbolj slastne brunche, in se podružimo kot v starih dobrih srednješolskih dnevih.

Ravno to smo planirale narediti tudi prejšnjo soboto. Vesele, da si bomo končno v živo povedale, kaj smo vse doživele pretekli mesec, smo se dobile pred vhodom omenjenega bara ter vstopile v notranjost (zunaj na terasi je bilo namreč absolutno prehladno za druženje).

Že takoj nas je presenetilo število zasedenih miz, ki je bilo vsaj trikrat večje kot navadno. Pravzaprav nam je uspelo dobiti zadnjo prosto mizo in medtem ko smo se približevale stolu, me je kolegica zgrabila za roko in potegnila k sebi: "OMG, poglej kdo sedi za sosednjo mizo," mi je zašepetala.

Tam, le slab meter stran, je bil moj bivši prijatelj za seks. Kljub temu, da sva za seboj imela precej dolgo in uspešno prijateljevanje z dodatki, se je vse skupaj končalo bolj klavrno. Ugotovila sem namreč, da je o meni trosil laži in se pretvarjal, da si ga jaz želim ter da mu zaradi tega ne pustim dihati. Če zgodbo skrajšam v en stavek: najin zadnji pogovor ni bil preveč kulturen.

Ampak to še zdaleč ni bilo vse. Moj bivši seks prijatelj je ob sebi imel še dva kolega, ki sta ravno slučajno bila bivša seks kolega mojih prijateljic, s katerima sem prišla na brunch.

Šok! Niti v najbolj divjih sanjah si nisem predstavljala, da se tej trije tipi poznajo. Še huje, da so prijatelji, ki hodijo skupaj na brunch. In da so ti trije tipi sedaj sedeli le kak meter stran od nas. In ja, definitivno so nas opazili!

Tako neprijetne energije v zraku še nikoli nisem občutila. S kolegicami smo si namenile enega tistih pogledov, ki v prevodu pomenijo: "Čimprej se poberimo od tukaj!"

Prvotni načrt se nam je tisti mesec popolnoma porušil. Kulturen brunch v simpatičnem baru smo zaradi neprijetnega srečanja zamenjale z zakotnim barom, kjer je mimozo zamenjal shot tekile, slastna jajčka pa cigareta. Ob nezaželenih srečanjih z bivšim so nezdrave navade dovoljene…vsaj tako smo se tolažile tisto soboto."

Preberi še: "Sredi seksa sem padla v nezavest in se zbudila na urgenci" (znana igralka o grozljivi izkušnji)

Priporočamo tudi: "Poslal mi je fotko svojega penisa, in to sploh ni najhuje, na fotki je bilo tudi to!"